BatonTM Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Parametry: CPU: Intel Core 2 Duo E4600 2.4 ghz @ 3.1 ghz GPU: Sparkle GeForce GTX 260 Core 216 na zegarach ---> Core: 700 Memory: 1225 Płyta Główna: Gigabyte P35-DS3L Karta dźwiękowa: Asus XONAR DS Pamięci: Patriot PC6400 800MHz 4 GB Dyski twarde: Barracuda 1Tb & Barracuda 500 Gb Monitor: Acer Ferrari F22 Głośniki/słuchawki: Logitech X-540 / Sennheiser HD 515, Creative Fatal1ty Myszka: A4-Tech X-7 Klawiatura: Omega Cassiopeia 327 Obudowa: 10 letnie, blaszane pudło Zasilacz: Modecom Premium 450W Nagrywarka Dvd: Asus Kilka słów odnośnie sprzętu i fotek (zdjęcia robione niestety telefonem bo aparat wyzionął ducha): Otóż obudowa jest ok 10 letnia i wraz z kolejnymi "abdejdami" sprzętu wciąż dzielnie znosiła upływ czasu. Kilka miesięcy temu przy zmianie karty graficznej dała o sobie znać jej nie wymiarowość, otóż posiadany przeze mnie model GeForce'a jest dość długi i miałem problem żeby włożyć kartę w slot. Skończyło się na brutalnym odgięciu kombinerkami kawałka stelaża na dyski twarde. Mimu upływu lat pudło zapewnia całkiem niezły obieg powietrza, wymuszany przez 2 wiatraczki, jeden widoczny z tylu, drugi ukryty z przodu w czeluściach obudowy. Generalnie komputerek daje radę, choć zasilacz jest trochę zbyt słaby a procesor prosi się powoli o wymianę. Dopóki jestem w stanie pociągnąć większość nowych produkcji na wysokich detalach nie zamierzam nic zmieniać. Jako bonus zamieszczam fotkę całokształtu mojego stanowiska wypoczynkowo-relaksowego i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Fajna obudowa..nie wiem dla czego lubię klasyczne proste pudła bez wzorków... Kable poukładaj w środku bo blokują przepływ powietrza do procesora...możesz wszystkie wpakować na górę tam gdzie jest puste miejsce nad napędem DVD. Kiedyś miałem taki zgrzyt z kartą 9800 GTX+ też bardzo długi gnat i rozwiązałem w prosty sposób...wyciąć w uchwycie twardych dysków nożycami odpowiedni kwadrat i po sprawie.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi