Кристофер (Kpuc) Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Czy u was też tak jest, że zrobienie skrótu na pulpicie kończy się brakiem pliku fsgame ? Gdy zainstaluje grę i odznaczę utwórz skrót na pulpicie to nie pogram, Skrót tworzony przez instalator nie różnie się od tego ręcznie zrobionego, A jednak gra nie uruchamia się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Też tak miałem kilka razy, jak pamięć mnie nie myli to przez aplikację poszło, ale czy dałeś ten z bina czy z głównego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 W głównym nie ma pliku wykonawczego. Tylko w COP zrobili lanchera, a w podstawce działało normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 To już nie mam pomysłu, najwyraźniej działa tylko ten stworzony przez instalator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Ja wiem dlaczego się tak dzieje, w bulid'ach też tak było i tam się robiło batowca z dopiskiem CD(wyjście przez aktualny folder) i śmigało. Najdziwniejsze jest w tym to że z lapka skopiowałem skrót i zmieniając literkę partycji w nim, gra odpala bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Trzeba zmienić "Rozpocznij w" na główny folder CS'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts