malakas Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 The Darkness II Może dziwi Was banner na portalu więc kilka słów wyjaśnienia... Podobnie jak w przypadku Rage dostaliśmy od Cenega propozycję udziału w promocji nowej gry pod tytułem...The Darkness II. Użytkownicy i goście forum mogą zakupić w/w pozycję ze zniżką w sklepie mueve podając kod podany pod bannerem... wystarczy kliknąć i rozpocząć zakupy. W sklepie muve.pl dostaniecie 22% zniżki na zakup tej gry w wersji PC i 12% w wersji konsolowej (rabat liczony od ceny sugerowanej). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 I ok...ja akurat wysłałem skan kodu na zniżkę 50% na New Vegas Ultimate Edition . Darkness nie znam ,ale trailer ciekawy. Gollum jako pet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Striełok_RZ Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Powiem tak , grałem w pierwszą część gdy była premiera , fajny klimat i pomysł na rozpierduchę ale po przejściu nie chciało mi się wracać do gry :( trochę szkoda ale smutek może uzupełni 2 część :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts