carlopapa Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Witam mam pytanie odnośnie emisji na Czarnobylu 1. Kwesty Doktora albo poszukiwania Żywego Serca pkt.9 jest napisane: 9. Przynosimy PDA Doktorowi. Dowiadujemy się, że w PDA podana jest niepełna recepta. Jej dalszą część znają handlarze - Sidorowicz, barman i Sacharow. W tym czasie emisja na Czarnobylu1 wyłącza się. Kwest skończony, a emisja nadal jest. Czy to jest jakiś bug gry czy w nowszych wersjach, a mianowicie 19.04 coś jest pozmieniane?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Trochę odwrotnie...19.04 to stara wersja, Dopełnienie to nowa wersja. Poradnik był oparty na wersji 19.04 i poprzednich. Być może, że kiedyś tak było. Mimo wielu poprawek jeszcze trafiają się nieaktualne wpisy. Obecnie w Dopełnieniu emisja nie kończy się..Kończy się czas, a po jego upływie standardowe podejście do elektrowni jest niemożliwe. Większość akcji rozgrywa się na Czarnobylu 2, gdzie emisji niema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 A mi przypadkiem udało się przeżyć emisję na Czarnobylu 1 bez żadnych cheatów i to przez przypadek. Przechodząc drugi raz z Prypeci na Czarnobyl 1 poszedłem zapalić papierosa bo save trochę się wczytuje i jak wróciłem było już po emisji na zegarze same zera a ja cały i zdrowy. Wróciłem do Prypeci i z powrotem na CEA1 i na zegarze zera i nic ze zdrówkiem się nie dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Ktoś już miał podobny przypadek...mnie niestety taki fart nigdy nie spotkał...zawsze po zegarze była wtopa i trzeba było biegać przez X-10 i Sarkofag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Jak Striełok przejdzie na CEA1 to nie należy ruszać postacią może to miejsce ochrania przed emisją czy coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renia Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ktoś już miał podobny przypadek...mnie niestety taki fart nigdy nie spotkał...zawsze po zegarze była wtopa i trzeba było biegać przez X-10 i Sarkofag. Ja przetrwałam emisję w baraku po lewej stronie od bramy (za dziurą w murze). Problem mam z helikopterami, nie mogę się ich pozbyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts