Jump to content

Emisja na Czarnobylu 1

carlopapa
 Share

Recommended Posts

Witam mam pytanie odnośnie emisji na Czarnobylu 1.

Kwesty Doktora albo poszukiwania Żywego Serca pkt.9 jest napisane:

9. Przynosimy PDA Doktorowi. Dowiadujemy się, że w PDA podana jest niepełna recepta. Jej dalszą część znają handlarze - Sidorowicz, barman i Sacharow. W tym czasie emisja na Czarnobylu1 wyłącza się.

Kwest skończony, a emisja nadal jest. Czy to jest jakiś bug gry czy w nowszych wersjach, a mianowicie 19.04 coś jest pozmieniane??

Trochę odwrotnie...19.04 to stara wersja, Dopełnienie to nowa wersja. Poradnik był oparty na wersji 19.04 i poprzednich. Być może, że kiedyś tak było. Mimo wielu poprawek jeszcze trafiają się nieaktualne wpisy. Obecnie w Dopełnieniu emisja nie kończy się..Kończy się czas, a po jego upływie standardowe podejście do elektrowni jest niemożliwe. Większość akcji rozgrywa się na Czarnobylu 2, gdzie emisji niema.

A mi przypadkiem udało się przeżyć emisję na Czarnobylu 1 bez żadnych cheatów i to przez przypadek. Przechodząc drugi raz z Prypeci na Czarnobyl 1 poszedłem zapalić papierosa bo save trochę się wczytuje i jak wróciłem było już po emisji na zegarze same zera a ja cały i zdrowy. Wróciłem do Prypeci i z powrotem na CEA1 i na zegarze zera i nic ze zdrówkiem się nie dzieje.

Ktoś już miał podobny przypadek...mnie niestety taki fart nigdy nie spotkał...zawsze po zegarze była wtopa i trzeba było biegać przez X-10 i Sarkofag.

Ja przetrwałam emisję w baraku po lewej stronie od bramy (za dziurą w murze). Problem mam z helikopterami, nie mogę się ich pozbyć.