Burbon Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witam! Do wczoraj było jeszcze dobrze. Byłem w laboratorium zatońskim. Zabiłem wszystkie stwory i chciałem zabrać item z truchła zombiaka, lecz nieumyślnie wpadłem w anomalię i wczytałem sejwa. Nagle przy klient synchronizacja gra wywala do systemu. Jest tak na każdym z parunastu sejwów. Nie wiem, co się stało. Dziwne jest to, że we wszystkich logach nie ma wzmianki fatal error. Wiecie, co może się dziać? Mam LWR ze spolsczeniem i patchem 6.7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja miałem to samo w modzie Obliwion lost Utimate.Gra stawała lub wywalało bez logu.Kolega doradził bym zrobił zapis przed tym co mam zrobić i jeśli sytuacja miała by się powtórzyć wczytać owy zapis. I powiem że pomogło. Dzięki temu gram dalej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 To może byś sie podzielił tym fatalem co tam wypisują. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Wygląda na to,że posypały ci się zapisy. Niestety takie rzeczy się zdarzają. Grasz na podstawce 1.005 czy 1.006 ? Zalecana jest 1.005. Generalnie trzeba próbować aż jakiś sejw zaskoczy. Czasami pomagało przeinstalowanie na nowo stalkera i moda. Może ktoś ma zapis z tego etapu gry ( ja nie ) i ci podeśle. Może ktoś ma LWR na dysku i ci sprawdzi twoje zapisy. Mimo wszystko wstaw plik xray_login z katalogu logs. Może coś tam się z niego wyczyta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burbon Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Hm, wszystkie sejwy sprawdzałem po kilka razy, pobrałem nawet złoty sejw z poradnika i też nic. Hm, wszystkie xray_amd (tak jest u mnie). logs są puste. Tylko te o formacie mdmp coś mają, ale data modyfikacji jest dawna. Na dodatek w nich są same niezrozumiałe znaki. No nic, jeszcze teraz spróbuję, może zadziała. EDIT Nadal nie działa, mam wersję standardowo 1.005 EDIT 2 !!! Ale jajca, nagle gra się wczytała i wszystko działa. Wystarczyło wczytać sejw tuż przed wejściem do budynku z laboratorium. Na razie tylko nie zamykajcie tematu, jeszcze się zobaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Po prostu Zona. Pewnie jakaś nowa anomalia sejwowa :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burbon Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Z pewnością ;) Ale zadanie już zrobiłem, teraz dzisiaj pojadę do Jupitera oddać dokumenty, sądzę, że odpalę grę xD Do końca tego questa proszę o niezamykanie tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts