Agrael Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Gram w TŚ2 z Update Final i mam spory problem. Otóż przed chwilą Greg dał mi namiary do przejścia z Martwego Miasto do Prypeci, zabieram na końcu tunelu dziennik Kruka idę parę kroków wprzód do przejścia, ładowanie dochodzi do Klient Synchronizacja i nagle gra się wyłącza z tym logiem: FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById [error]File : e:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrgamexml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : del_yaschik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Rosjanie sugerują błędną instalację. Ten błąd został poprawiony w Update Fix z 12.07.2011. Zainstalowałeś go ? Może coś ci się źle rozpakował albo uszkodził przy pobieraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zainstalowałem, wszystko zresztą jak trzeba, jedynie bez dodatków. Hmm, czyli rozumiem że tego się już nie da naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Przeinstaluj wszystko jeszcze raz. Fixa najlepiej ściągnij jeszcze raz. Do rozpakowywania używaj takiego programu w jakim plik został spakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Rozumiem. No nic.. szkoda, chyba sobie daruję i zainstaluje innego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Przyślij mi sejwa, a najlepiej ze dwa. Zobaczę, może uda mi się przejść do tej Prypeci. Posyłaj na maila kobal@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 W porządku ;) może coś ci się uda zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Przesłałem ci dwa sejwy z Prypeci. Radzę przemyśleć instalację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dzięki wielki kobal za pomoc. A co do ponownej instalacji to zobaczę, jeżeli będą znów się pojawiały błędy to będę musiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi