Кристофер (Kpuc) Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU Bardzo dobry dokument, jak by ktoś jeszcze nie widział. Pokazuje jak wygląda dzisiejsza ekonomia, producenci mamią nas co to nowymi np. telefonami, ale co ja tu będę pisał sami zobaczcie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Dlatego jak kończy się gwarancja przedmioty się psują. Lepiej opłaca się kupić nowy niż naprawiać stary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Bardzo dobry dokument Kpuc...obejrzałem od dechy do dechy...po za tym lubię tego lektora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Takich dokumentów jest sporo na YT ale ten mnie przekuł a to dlatego że pokazuje obydwie strony problemu. Gdyby przedmioty się nie psuły to ludzie by nie mieli pracy jak w USA 19xx z drugiej strony czy 8 miesięcy żywotności baterii w urządzeniu za 2300zł której nie można wymienić tylko trzeba wyrzucić i kupić nowe ... Najgorzej po pupie dostaje planeta, moje pokolenie jeszcze tego tak nie uświadczy a mam 25 lat, ale następne zatonie w tym syfie, który jak by nie było wszyscy żeśmy naprodukowali. Bo kupując te przedmioty wszyscy jesteśmy winni. Jedni bardziej drudzy mniej, ale wszyscy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts