LOL1234 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Szukam spawner mod do Powinność - Filozofia Wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Nie ma czegoś takiego. A na cholerę co on ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pewne da się zrobić (sam pracuję) przystosować Atlas Spawn... do tego moda. [EDIT] Zrobiłem betę, gdy dokończę może zrobię upload na jakiś serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja już zrobiłem Władce Zony do Powinniści filozofi wojny, zespawnowałem sobie pełno M-1000, tylko muszę dorobić texturkę w Ekwipunku bo niema ikonki m1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi