Jump to content

Fatal Error w lokalizacji Bar

Recommended Posts

Po zbliżeniu się do Baru wyskakują ostrzeżenia że byłem bliski wypadu na pulpit . Do Baru wchodzę od strony Wysypiska . A to znalazłem w logu ,

FATAL ERROR

[error]Expression	: xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function	  : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File		  : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line		  : 172
[error]Description   : XML node not found
[error]Arguments	 : target_dot_26

stack trace:

! Cannot find saved game ~~~ watchdog 181.reason
* Log file has been saved successfully!

Nie wiem jak to zrobić bo przed przejściem z Kordonu na Wysypisko utraciłem połączenie z netem i mam zgłosić się do Barmana po pomoc . Niosłem dokumenty z X18 i dokumenty z posterunku wojskowego . Dostęp do ekwipunku jest zablokowany . Po naciśnięciu klawisza " I " na 2 sekundy pokazuje się panel a potem znika . Na ekranie nie ma nic . Czy można będzie grać z bioradarem w innych lokalizacjach .

Więc cofnij się o kilka zapisów, ściągnij Bioradar i jeszcze raz podejdź do tematu. To, że zepsuł ci się PDA to element fabuły, nie martw się, naprawisz je. Jeszcze o bioradarze, tak będziesz mógł go używać, trzeba unikać po prostu lokacji gdzie jest dużo NPC, takich jak Bar na przykład. A najlepiej to zakładać go na pas tylko wtedy gdy ktoś do ciebie strzela a nie wiesz skąd lub szukasz kogoś i nie umiesz go znaleźć. Po rozwiązaniu problemu chowasz go z powrotem do ekwipunku i już. Ewentualnie gdyby ten wylot się powtarzał, jest opcja naprawy plików z tym związanych, tylko że to dość kłopotliwe, lepiej spróbować na razie z ograniczeniem używania.

Dzięki za pomoc . Jak by Ci się chciało to może byś opisał co zrobić z plikami . Nie mam problemu z plikami itd. ,musiał bym tylko wiedzieć gdzie grzebać . Przy okazji przydał by się spwner ale jest zablokowany . Odblokowanie w pliku ui_main_menu.script go nie ma sensu bo dalej brak pliku ui_spawn_dialog.script itd. Czy można gdzieś resztę "dorwać" , bo spawner by się przydał , jest krucho z amunicją w tym modzie .

Linki do spawnera i instrukcji użycia masz w tym poście http://www.stalkerte...dpost__p__38429

Odnośnie naprawy bioradaru, w tym temacie http://www.stalkerte...ch-rozwiazania/ na samym dole dodałem sposób na naprawę tego wylotu.

FATAL ERROR

[error]Expression	   : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function   : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File			   : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cpp
[error]Line			   : 172
[error]Description   : XML node not found
[error]Arguments		 : target_dot_26