czernobyl10 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Moje pytanie dotyczy zakupu oryginalnej rosyjskiej serii gier Stalker w naszym kraju. Przeglądając jedno z rosyjskich for zauważyłem trójpak stalkera. Cena w przeliczeniu ok 150-200 złotych. Tylko jak to u nas kupić bo nie zamierzam kupować w rosyjskim sklepie ze względów bezpieczeństwa. Może znacie jakiś polski sklep w którym można nabyć rosyjskie wydanie gry. Ewentualnie może ktoś wybiera się w tamte strony. Na Ukrainie i Białorusi również wydano stalkera, są to wersje językowe tych krajów czy wersja rosyjska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 A bezpośrednio u wydawcy nie można by kupić takiego zestawu? Skoro tam jest to i tu może być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Waler w Polsce było dwóch wydawców CD Projekt i Cenega. Mam wersje polskie mnie interesuje oryginał rosyjskojęzyczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 A na allegro patrzyłeś tam czasem można trafić na rzadkie znaleziska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Rzadkie i nie zawsze legalne, najlepsze wyjscie to jakby ktoś z forum miał na wschodzie rodzine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Na allegro to znajdziesz tylko podróbki, ale nie oryginał. Gry Rosyjskie wyglądają jak oryginał a są podróbkami. Taki paki 3 gry in 1 czy nawet 7 in 1 to tylko podróbki, sam kiedyś sie zastanawiałem nad kilkoma grami, poszukałem i się okazało że nikt ich nie wydał w pacce. Najlepszym wyjściem było by poprosić kogoś kto mieszka przy granicy czy w samej Rosji lub szukanie na Ebay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Jeżeli chodzi o ten trójpak to taki został oryginalnie wydany. Osobne płyty z grami w ładnym etui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 http://aukro.ua/ i http://molotok.ru/ - Rosyjskie allgro, tak przeleciałem na szybki i coś by znalazł. Ale trzeba znać rosyjski by się dogadać a sprzedającym i zapytać czy wyśle do Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 @czarnobyl10 - Podaj linka do strony stronę z tymi oryginałami z łaski swojej, zobacze co sie da zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts