Jejhiev Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Wg. mnie fabularnie aż tak wielkich zmian, to nie ma. Proponowałbym przejść 1.7 do końca i ew. później samemu zobaczyć co się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 A ja nie :) Bo tu mam tak dużo FPS że anomalie i mutanty wszędzie . Wole nie biegać bo w anomalje wpadne . Albo po prostu chcę po podziwiać okolice i snopy światła :) Pare rzeczy dodano i ulepszono . Ja radze od nowa zacząć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Mam pytanie – w którym momencie zaczynamy otrzymywać zadania od Czapajewa? W 1.7 można było prawie od samego początku, a tu jestem po akcji z pijawkami, Wstrząsem i Głuszcem, mam skompletowaną prawie całą drużynę do Prypeci a Czapajew nadal nie chce ze mną rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wejdź w osobiste PDA naszego NPC które masz w ekwipunku . Tam w zakładce "Porady" czy jakoś tak masz opisane co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No tak, najciemniej pod latarnią – dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Odświeżam moje pytanie jeszcze z tematu SGM 1.7 . Problem polega na tym że szczerbinki w broniach są przesunięte w lewa albo w prawo co utrudnia strzelanie :wallbash: No i dalej nurtuje mnie to że jak Seve nałoże to latam z głową a nie w pełnym okombinezowaniu . Pomórzcie chociarz z tymi celownikiami bo szlag mnie trafia :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jedno pytanie mam – czy powtórne przystąpienie do frakcji jest możliwe? Chodzi mi konkretnie o Świt – zamotałem trochę kolejność brania kwestów, przystąpiłem do Świtu przed zadaniami dla Bandytów, wypisałem się płacąc karę, teraz zaczynam wykonywać zadania Bandytów i nie wiem czy grać dalej czy zaczynać od początku biorąc pod uwagę, że Nazar może nie być skory do współpracy, jeśli chodzi o laboratoria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Po prawdzie to pierwsze słyszę by z frakcji się można było wypisać i by były za to jakieś kary. Może to urok wersji 2.0. Zawsze zmieniałeś frakcję po prostu przystępując do innej, a kary to były za rezygnację z zamówienia. Na przykład broni, pancerza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No właśnie to chyba urok tej wersji – tylko 5000 i po zamienieniu kilku zdań z Nazarem jesteś znowu wolnym strzelcem. A wystąpiłem bo na Zatonie Bandyci przestali być neutralni. Za to teraz Świt jest neutralny i jak na razie przystąpić się do nich nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A może warto założyć osobne forum dla tego moda z podziałem na błędy fabularne i techniczne tak jak np. przy Soliance, bo Geo 1.7 ma już ponad 430 odpowiedzi i cięzko coś znaleźć. Edit: brak opisu http://img88.imageshack.us/img88/9749/sslukasz031212162601zat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Panowie, gdzie szukać teleportu do Doliny Mroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaris Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś powiedział jak można zmienić widok na TPP, bo szukam, szukam i niech mnie pijawka zeżre a znaleźć nie mogę! EDIT: Może mi ktoś powiedzieć jak zabić Wilka na pogłębiarce? Przeżył 6 strzałów w głowę i 2 trafienia granatem pulsowym! Trzeba spełnić jakieś specjalne warunki czy jak? EDIT2: Wilk nie żyje. Mogłem go zabić dopiero po tym jak zabiłem Wszystkich jego pomocników. A jak włączyć to TPP?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 W opcjach sterowanie masz do zdefiniowanie klawisze trzech widoków: TPPswobodny, TPP nieswobodny, i normalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaris Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wie ktoś gdzie można znaleźć narzędzia do łączenia granatów? Te, których potrzebuje Azot? Szukam w Podstacji i Oczyszczalni i nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Narzędzia spawnują się losowo. Mogą się pojawić w różnych miejscach. Przejrzyj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/3015-geonezis-dodatek-do-sgm-17-fabularny/ Było tam opisanych kilka lokalizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam. Gram w tego moda i mam pytanie mam misję na narzędzia dla Kardana i Azota i za nic nie mogę ich nigdzie trafić obszukałem już wszystko i nie ma ich. Czy ktoś mi pomoże i powie gdzie szukać ich? Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spróbuj wykupić lokalizację narzedzi u Sowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Robiłem tak i nie ma ich tam dlatego piszę tu z pytaniem gdzie mogą być mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jupiter, Cementownia wśród podzespołów dla Azota, na jednej z półek - narzędzia zdaje się podstawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tam znalazłem części do radia i nic więcej a narzędzia wcieło gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Lokalizację narzędzi używanych przez Kardana i Azota do modyfikacji broni i pancerzy kupujesz u Sowy. Po zakupie na mapie masz normalny znacznik ( taką walizeczkę ) Sprawdź czy na mapie w PDA masz ustawione by ci pokazywało wszystkie znaczniki. Już ktoś ( nie powiem kto ) się kiedyś upierał, że mu znikły narzędzia, a okazało się, że po prostu na mapie miał odhaczone pokazywanie zadań pobocznych. // Bardzo śmieszne, w pewnym wieku to już się staje normą :biggrin: LD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hammer70 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Koledzy mam pytanie w kwestii zadań dla bandytów w Jupiterze.Odprowadziłem gościa w okolice tunelu i ni stoi i żadnej kwestii a temat dalej jest otwarty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 wszystko włączone a narzędzi nie ma. Czytałem gdzieś że bywa tak że mogą się ze spamować w innych miejscach niżeli są na nie namiary może u mnie tak zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 On na moście na chwile przystanął (most zawalony obok cementowni). W tym momencie powinieneś z nim pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Już wiem dlaczego nie miałem namiarów na narzędzia tam trzeba płacić elektronicznymi rublami, ale jak je zarobić lub gdzie wymienić ruble normalne na elektroniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi