carlopapa Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Witam mam problem, a mianowicie w mojej soli od kilku dni w zonie mam w dzień noc jest ciemno tak jakby nie zmieniały się pory dnia, gram bez żadnych dodatków, pełne oświetlenie dynamiczne i max ustawienia, o co może chodzić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Spróbuj wywołać emisję- może to naprawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Wywołałem już z 5 emisji i nic się nie zmienia, miałem już tak kiedyś na statyku ale na dynamicznym nigdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Mi też tak się działo. Po kilku zmianach lokacji i emisjach jakoś samo się naprawiło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 No właśnie już po kłopocie naprawiło się samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Mi się wydaje że to przez sejwowanie podczas godziny strachu.Ja tak miałem że jak zapisałem wtedy to po jakimś czasie zrobił sie dzień a na zegarze była powiedzmy 2 w nocy.Wydaje mi sie że ktos na forum kiedyś o tym pisał. Może to tylko przypadek ale na szczęscie można łatwo to sprawdzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts