malakas Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dawaj na Radar ja już jestem w hotelu na Prypeci i wybieram się do Elektrowni... :), ale nie byłem w X-10 tylko poszedłem od razu na Prypeć. Niebyłem również na Jantarze, ale widzę że nic nie straciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Hmmm... Przeszedłem elektrownie, po wejściu w ostatni teleport Duch/Striełok w filmowej wstawce zniszczył zonę i poszedł spać na trawce. To był właściwy koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Miedziany takie było zakończenie tzn skończyłeś tego moda, jaka opinia na temat modziwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Na Weteranie jest łatwy, sporo mutków znikneło, praktycznie tylko walczysz z ludzmi (Ludzi ustrzeliłem 274, mutantów 37). Sprzętu gdzieś od MW, zaczyna być tyle że bez żalu wyrzucasz najlepsze bronie albo zostawiasz bo masz takich już z 10. Apteczek, bandaży, nie udzwigniesz. Na elektrowni używałem bandaży zamiast apteczek tyle ich znajdowałem. Kombinezonów nie znalazłem, przeszedłem grę w dwóch kombinezonach stalkera. Jeden dostałem w kordonie a drugi (Ducha) znalazłem w Prypeci. Akurat przed wejściem do hotelu leżał trup i miał ten kombinezon w plecaku. W elektrowni założyłem tylko dwa artefakty na radioaktywność. Ogólnie idziesz jak przecinak. Może na Mistrzu mod jest bardziej wymagający, na Weteranie to łatwizna. Mam wrażenie że są tu jakieś questy jeszcze (Np. jest na Dziczy baza ugrupowania "Jedyneczka", ale nie udało mi się znaleźć nikogo kto by zadania z nią zwiazane uruchomił. Praktycznie to droga polegała na przejściu z Kordonu do Elektrowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Czyli mod krótki ale żadnych poważniejszych błędów nie ma bo nic nie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jeżeli chodzi o wyloty czy zawiechy to miałem 0, słownie zero. Natomiast z questami i fabułą jest nie za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Mod średni bo temat na ap-pro.ru zatrzymał się na trzeciej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Bo fabuła jest taka wartka może jest kilka misji więcej a tak to po za tym to czysty cień Czarnobyla i nic po za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Niestety fabuła nie jest zawiązana...jedynym wyjaśnieniem sprawy wirusa jest rozmowa w Sarkofagu z naczelnikiem Zony. Mod jest przyszłościowy jeżeli ktoś to pozbiera do kupy i powiąże w całość.. 1..GG jako Najemnik dobry pomysł 2..wroga Wolność również dobry pomysł..jedyni neutralni w Zonie to stalkerzy więc wrogów przybyło 3..brak przekierowania fabuły na Agroprom, D Mroku,Jantar, Radar to plus bo nie należy powtarzać tych samych kroków 4..gra kieruje bezpośrednio do Prypeci i Sarkofagu też plus, ale tutaj jest błąd. To właśnie z rozmowy w Sarkofagu na temat wirusa powinna rozwinąć się nowa fabuła kierująca najpierw do M Miasta, gdzie powinna być baza Najemników, a potem na inne lokacje. Niestety nic takiego się nie dzieje. Może kolejna wersja to poprawi. Czy ktoś z grających był w M Mieście i może powiedzieć co tam zastał.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 JA tam zmierzam po drodze chcę oblecieć to miasto i pokukać co by tam ciekawego wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Będzie autor rozwijał tego moda to jego pierwszy pełny mod, wcześniejsze były wersjami testowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 To chyba nadal jest w fazie testów bo pełno w nim błędów typu przejścia i postacie brak misji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Policzyłem z ciekawości ile realnego czasu grałem (minuta to w grze 6 sekund, a od rozpoczęcia mineły w grze cztery doby). Wyszło mi że dziewięć godzin z kawałkiem (realnego czasu). Dodatkowo wliczając kilka razy powtarzanie z sejwa to mod jest na jakieś 11 godzin. Jeżeli by nie chodzić po dziczy i po agropromie tylko od razu iść na Prypeć to prawdopodobnie w 7h by się dało zmieścić. Albo nawet krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Miedziany więc to krótki mod. Już wiem gdzie tkwił błąd który powodował brak możliwości rozpakowania. Wina internetu, słaby przesył powodował że moda ściągało uszkodzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Oto jak wygląda M Miasto oprócz masy mutantów i wrogiej wolności uzbrojonej po zęby i w egzoszkieletach nie ma tu nic miasto jest prawie opustoszałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi