Timan Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Witam ,nazbierało mi się sporo rupieci i postanowiłem podzielić wszystko na trzy schowki na terenie baru , jeden koło areny ,drugi w samym barze i trzeci też blisko i zaczeły się schody bo przy rozkładaniu do poszczególnych schowków gra zaczeła się zawieszać . Zastanawiam się czy ma to zawiązek z tym że chce zająć trzy schowki czy raczej szukać przyczyny gdzie indziej ? Edited May 12, 2012 by Timan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 A log błędu zapisuje? Ja zawsze miałem 3 schowki w Barze (skrzynia+ 2 plecaki, koniecznie z kłódkami). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timan Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 No właśnie nie ma wpisu w logu , po prostu się zawiesza i musze gre zamykać z menedżera . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 A po co chcesz dzielić ? Wrzuć wszystkie fanty do jednego schowka. Oczywiście, z kłódką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timan Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Problem w tym że jak jest tak zapełniony schowek to zabranie kilku przedmiotów np. amunicji zajmuje dużo czasu przez konieczność przewijania zawartości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Przejrzałeś ten temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Wstyd się przyznać ale mam problem jak się zakłada kłódkę? kombinowałem nie mogę zamknąć skrzyni czy plecaka, jestem w Barze chciałem tam sobie zrobić gł. bazę a mam trochę rupieci, których nie chcę tachać ze sobą. Klikałem na kłódkę po wypakowaniu rzeczy i zachowuje się tak jak by była nieaktywna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik147 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Po prostu włóż kłódkę do schowka,powinna się automatycznie uaktywnić.U mnie przy zawieszeniu gry(zamrożeniu) wywalało błąd pliku se_respawn.scrips i wystarczyło go podmienić,aby gra ruszyła.Tu masz temat:http://stalkerteam.pl/topic/223-czeste-bledy-soljanki-i-ich-rozwiazania/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts