Jump to content

Problem z HUD-em

Recommended Posts

Nie działa HUD w Wysypisku, Agropromie, Dolinie Mroku i Kordonie. Co ciekawe w podziemiach Agropromu i w X-18 działa. Z tego powodu nie mogę ukończyć patu questów, np pancerz dla Biesa, bo nie mogę się z nim dogadać. Po powrocie do Baru Hud powraca i nie ma żadnej informacji o jego uszkodzeniu. Doc też niczego nie zauważa bo nawet nie pyta. HELP!!!

• Positive 1

Tak. Naprawił i miałem święty spokój. Nie działa tylko w tych lokacjach które podałem. W Dziczy i w Jantarze wszystko gra. Idę jeszcze sprawdzić na Magazyny. Na Magazynach jest. Co to za cudo? Dziwne, bo nie mogę wykonać paru questów.

Edited by robalito

HUD nie działa tam gdzie jest obszar w którym jest zepsuty w fabule...wygląda to tak jakby poprzednia naprawa nie do końca naprawiła fałszywą usterkę. Nikt nie zgłaszał do tej pory takiego błędu i ciężko powiedzieć. Ja zastosowałbym stare dobre lekarstwo..zachować zapisy i postawić moda na nowo. Można również spróbować zainstalować inny HUD dla moda, jeżeli w poprzednim są błędy to kolejny może je usunie...jednak to tylko domysły. Jeżeli zdecydujesz się na podmianę plików zawsze kopia bezpieczeństwa.

Nie musisz grać od nowa. Folder (w Moje Dokumenty) gdzie masz zapisy przenieś w inne miejsce. Postaw tylko instalację moda na nowo. Uruchom grę..wyłącz, a potem usuń ten nowy który powstał ponownie w miejsce tego który przeniosłeś. Dalej.. wstaw tam ten poprzedni z zapisami i gra ruszy od miejsca gdzie grałeś poprzednio. // Jeżeli nie pomoże to wówczas można myśleć o nowej grze..:).