czernobyl10 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nazwa: Psychedelic mod Autor spolszczenia: Twórca: Hells Angels team Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Opis: Spoiler Mod graficzny do CS który został oparty na swietnym modzie Misery do CoP ZMIANY Nowy ekran startowy Nowy brzmienie broni Nowe tekstury natury Nowe ikony NPC Nowe ikony broni Nowa tekstury broni Nowe tekstury kombinezonów i przedmiotów Kilka nowych SkyBoxów Nowe znaczniki na mapie Zmiana widoku broni Zmiana statusu ekonomicznego w Strefie (całkowicie przeprojektowany handel i ceny) Zmienione modele mutantów Zmiany właściwości kombinezonów i zbroi Nowe Shaders Walka stała się bardziej realistyczna Respawn artefaktów. Screeny: Spoiler Linki do pobrania: Spoiler Mod: Yandex: [KLIK] Źródło: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Screeny wyglądają bardzo nastrojowo - szaro, ponuro. Mimo to, że po rosyjsku i tak zagram. Nie wiem czy tylko mi, ale nie działa link do strony. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Link poprawiony. Dzięki Radioaktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megashooter Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam. To mój pierwszy post na tym foum. Zainstalowałem moda, ale całe UI łącznie z menu składa się z poszatkowanych fragmentów, tak że nic składnego z tego nie wychodzi. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Zaciekawił mnie ten MOD .Wieczorem pobiorę i sam chętnie zobaczę co to takiego. Megashooter- pobrałem MODA , po rozpakowaniu "gamedata" , którą wkleiłem do katalogu z grą , standardowe zmiany w pliku fisgame.ltx . Wszystko śmiga jak złoto.Dzięki, że napisałeś bo pewnie bym nie trafił na ten temat, a tak po nadrobieniu zaległości jeszcze raz zagram w CS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi