carlopapa Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Prezentuje się piękniePrzydałoby się wymienić jeszcze płytę, procek i RAM, i masz zestaw na lata.Czy mógłbyś w wolnym czasie wrzucić benchmark dysku SSD oraz temperatury proca pod tym Corsairem?Jak na moje potrzeby to jeszcze nie grałem w grę na tym zestawie aby nie działała w 60 FPS na Full HD max detalach więc na razie zmian nie planuję, a co do benchmarku to pewnie ale nie dziś. Edytowane 6 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Te GTX 660 Ti będziesz sprzedawał ? Czy już się ich pozbyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Te GTX 660 Ti będziesz sprzedawał ? Czy już się ich pozbyłeś ?Jedną wsadziłem synowi do kompa a drugą mogę sprzedać tylko, że przesyłka będzie droga bo z Anglii.Benchmark: Edytowane 7 Listopada 2015 przez carlopapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Masz PW ode mnie, albo włącz GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Odpisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nowy procesor, nowa płyta i nowy benchmark:3Dmark Extreme 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To wersja płatna 3Dmark ? Chciałem sobie porównać ale widzę że test extreme jest w wersji którą trzeba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tak płatna, ale ja mam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak na moje potrzeby to jeszcze nie grałem w grę na tym zestawie aby nie działała w 60 FPS na Full HD max detalach więc na razie zmian nie planuję, a co do benchmarku to pewnie ale nie dziś.Skąd na nagła zmiana decyzji o wymianie komponentów? I dlaczego nie zainwestowałeś w płytę z DDR4, tylko w LGA 1150? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Obecnie ddr4 Nic nie daje bo ich opóźnienia są wysokie. Lepsze będą jakieś szybkie ddrki 3 z małymi opóźnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Skąd na nagła zmiana decyzji o wymianie komponentów? I dlaczego nie zainwestowałeś w płytę z DDR4, tylko w LGA 1150?Ponieważ chciałem podkręcić swojego PHENOMA, ale nie chciał iść wyżej niż 4 GHz, a płyta obsługuje DDR3 anie DDR4 tu masz specs-a: ASUS Z97-PA jakby co mam płytę z procesorem do sprzedania Edytowane 14 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tak płatna, ale ja mam za darmo A możesz zrobić test Performance ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) A możesz zrobić test Performance ? Proszę bardzo: 3Dmark Performance Edytowane 14 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ponieważ chciałem podkręcić swojego PHENOMA, ale nie chciał iść wyżej niż 4 GHz, a płyta obsługuje DDR3 anie DDR4 tu masz specs-a: ASUS Z97-PSpecyfikację Twojego Asusa znam, dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Myślałem że różnica 970 - 980 będzie większa. 3D MArk PreformanceA przypadkiem zegar ci się w karcie nie zawiesił ? Na wszystkich testach masz Core clock - 540 MHz a to coś mało. Edytowane 14 Listopada 2015 przez MiedzianeJaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) A przypadkiem zegar ci się w karcie nie zawiesił ? Na wszystkich testach masz Core clock - 540 MHz a to coś mało.Nie sterownik karty sam sobie ustawia tyle ile w danym momencie jest potrzebne "oszczędzanie energii" chyba jakieś. Jak gram np. w OP-2 to zegar mam 3505 MHz. Edytowane 14 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Od siebie dodam, ze jesli chcecie dokladnie porównywać moc kart graficznych to 3dmark11 nie jest zbyt dobry. Jest tam za przeproszeniem tak nasrane tesalacji, ze kazda nowa karta będzie znacznie szybsza od starej (dzieki lepszym tesalatorom) mimo, ze w grach roznica może wynosić jedynie kilka fps bo w grach nie wszystko na tesalacji się opiera (i dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Kolejny mały update kompa: - grafika: Gigabyte NVIDIA GTX 980 G1 Gaming Graphics Card 4GB ....................... Gigabyte NVIDIA GTX 980 Ti G1 Gaming Graphics Card 6GB - monitor: BENQ GW2760 27" ....................... BENQ XL2720Z 144Hz Benchmarki 3dmark: - Fire Strike Extreme 1.1: http://www.3dmark.com/3dm/11852497? - Fire Strike 1.1: http://www.3dmark.com/3dm/11852527? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Mały kosmetyczny update: - obudowa: Corsair Carbide 300R ATX PC Case Black @ ................................................ GameMax Falcon - podkładka pod mysz: CORSAIR VENEGANCE MM200 @ ................................................ Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez carlopapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Kiedy możemy się spodziewać zdjęć "choinki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sorki, już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kolejny duży update przedstawia się następująco: - klawiatura: Corsair Raptor K30 ............................................................................... Logitech G910 Orion Spark - procesor: Intel I7 4790k @ 4.0 GHz ........................................................................ Intel I7 6700k 4.0GHz @ 4.2GHz - płyta główna: Asus Z97-P ........................................................................................ Gigabyte Z170X-Gaming 7 - ram: Corsair Vengeance 4x4 GB 1600 Mhz CL7 ..................................................... Corsair Vengeance LED 16GB 2X8GB Dual Channel DDR4 3200MHz PC4-25600 DIMM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Pozazdroscic a ja bez kompa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jakby co mam płytę i procesor na sprzedaż bo ramu już się pozbyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzieki ale jestem bez pracu i mnie nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi