malakas Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Buber ...zostaw na tym XMP i daj proszę całą zakładkę przetaktowanie bo widać tam również mnożnik pamięci..oraz daj całą zakładkę czujnik lub coś z bios będzie widać aktualne napięcie RAM. // Nie ma się czego przyczepić...płyta przyjęła profil 2133 MHZ z napięciem 1,5 V...i tak powinno być. Można dodać do 1,55 V i zapuść grę zobaczymy co będzie. Jeżeli nie pomoże to ustawisz Ai Overclock Tuner na 1920 MHZ i podbijesz lekko procesor tak by kości doszły do 2133 Mhz dając napięcie 1.55 V dla RAM. Problem w tym że takie OC robi się manualnie bo te tunery to sobie można wepchnąć... ...ale by to zrobić to trzeba znać BIOS i przestawić OC na sterownie manualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Chyba już wiem w czym był problem .W zakładce nvidii tryb renderowania przez wiele procesorów, ustawilem na jeden i narazie hula. Przy okazji ...bo dawno nic nie kupowałem zapodałem paczkę z Far Cry DVD PL Max Payne Antologia PL Resident Evil Operation Raccoon City PL Max Payne 3 PL + DLC Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier PL Edycja Signature Risen 2 Mroczne Wody już nadciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi