korn06 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Obroniłem myśliwych na Kordonie. Przeżył tylko Sepator. Czy to że pozostali zginęli może mieć wpływ na jakieś kłopoty fabularne? I nie mogę znaleźc tego woreczka w fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Sepator jest najważniejszy. Musisz koniecznie z nim porozmawiać po walce. A worek leży na dachu, widać go od strony wioski kotów. Trzeba wskoczyć na wóz strażacki (chyba, w każdym razie jakaś cysterna) na podwórzu a z niego przeskoczyć na dach. Tylko pamiętaj - worka się nie bierze - to jest rodzaj schowka. Bierze się tylko zawartość, czyli 'części zapasowe' mutantów. I jeszcze jedno - musisz uważać, żeby ich nie zużyć w jakimś innym zadaniu, gdzie miałeś przynieść jakieś części, bo jeśli będzie brakowało - Zachar nie przyjmie zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 O ile mi wiadomo to muszą przeżyć Sepator i jeszcze jeden z jego obstawy. Zadanie nie jest niezbędne do fabuły (ale mogę się mylić) Nawet jak weźmiesz woreczek, ale za mało osób przeżyło, to zadanie pozostaje niezaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Zrobiłem filmik, który pokazuje jak można zaliczyć zadanie z Sepatorem: http://www.youtube.com/watch?v=oVmN5GTRE-A 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 O no nie wiedziałem, że tak łatwo się da to zrobić super pomysł użyję na bank takie pomysły mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Robiłem to zadanie kilka krotnie, ale nie pomyślałem ,że może być tak proste do zrobienia... :( ..Filmik dodałem do Poradnika Filmowego, myślę ,że warto. Filmiki z Narodnoj Soljanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi