jurek48 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Mam wylot do pulpitu gdy chcę sprawdzić co zawiera różowa kartka,którą wziąłem w X-18.W logu mam taki błąd: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : i < (int)m_text.size() [error]Function : CUISubLine::Cut2Pos [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUISubLine.cpp [error]Line : 86 [error]Description : CUISubLine::Cut2Pos - invalid parameter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 @ jurek48 Wrzuć na jakiś serwer hostujący sejwa z tym dokumentem w plecaku i daj tu linka. Popatrzę o co w tym chodzi. // Już mam sejwa z tym dokumentem. Dziś sprawdzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Ani u Cichego, ani u mnie, z zainstalowaną polonizacją, takiego błędu i wylotu nie ma podczas przeglądania tego dokumentu. Raczej błąd instalacji u Ciebie, lub instalacja z jakimiś nieadaptowanymi dodatkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek48 Posted July 29, 2012 Author Report Share Posted July 29, 2012 Yurek,żadnych dodatków nie instalowałem.Błąd ten już mi się nie powtórzył.Gram dalej.Dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Mam ten sam problem co jurek48. Gdy chcę zabrać ze skrzyni w X18 dokumenty dla Kostii to wywala mnie z tym samym logiem co podał kolega. Czyli można wykluczyć opcję że coś źle poszło przy instalacji moda. Hm.. sam nie wiem w czym może tkwić problem. EDIT: Problem rozwiązany. Podziałało zabranie wszystkiego ze skrzynki na raz. Aktualnie mam zero wylotów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts