emixo1 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 instalowałeś guns kwest dopa pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Grałem tylko w wersji Rus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubSGI Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam, Wilk daje nam misje pogadać z gościem przy tej latającej wyspie podchodzimy i dostajemy kolbą, kiedy się podnosimy (tu zaczyna się mój problem) nic nie mogę zrobić ruszam myszka postać się nie rozgląda nie działa szybki zapis ani wczytanie, ekwipunek, pda, esc nie działa, klawiatura i myszka jest martwa chociaż świat w grze żyje?! jedynie co mogłem to wyjść skrótem alt-F4! Spotkał się ktoś z czymś takim? jest na to rada? instalowałem z godnie propozycją na tej stronie! Mam ten sam problem, myślałem, że to bug więc jeszcze raz podszedłem do zadania i za każdym razem jest to samo co u kolegi powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Niestety u mnie takich problemów nie było, więc trudno mi się jakoś ustosunkować do tego. Przechodziłem ten dodatek 3 razy i za każdym działał bez najmniejszych problemów Ale jakby co to podeślij na PW sejwa i folder "mod_parameters", zobaczę co da się zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam. Jestem w kanałach (kwest Wilka), widzę dysk ale drogę blokuje bariera elektryczna. Nie udaje się jej sforsować. Macie jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Gdzie znajdę Szpona śmierci? Chodzi o tego 2., który uciekł z kanałów. Ma to być miejsce "parów za fermą", ale nie wiem gdzie to jest, a Wilk nie dal koordynatów do PDA. Dzięki. Aha, nie wiem czy jest to tez w podstawce SGMa, gram w Dope. Literówki. Post przeniesiony do odpowiedniego tematu. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pod spoilerem masz odpowiedź: To zadanie jest tylko w Dopie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Znalazłem chwilę przed tym jak zobaczyłem Twój post, ale dzięki. Podasz, albo może ktoś inny, bo napewno ktoś zna, nazwę moda z takim PDA jak na screenie? Jest on kompatybilny z sgm bez łączenia modów? Post przeniesiony do odpowiedniego tematu. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 To PDA z moda Restoration, pokazuje mapę po naciśnięciu "m". W SGM jest chyba taki sam. Ja wykorzystałem mod tylko dla zilustrowania Ci miejsca położenia "gada". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 @ deVries Po ścianie tunelu trzeba iść kolego, po ścianie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Po ścianie, dobra. Tylko że ni cholery nie wychodzi. Od 2 godzin próbuję i nie daję rady. Zaczynam tracić wiarę w swoje umiejętności. Może ma ktoś sejwa po wyjściu z kanałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 @ de Vries Proszę bardzo ;) Poniżej masz moje sejwy z tunelu i parę po wyjściu z niego. Żeby wszystko Ci zagrało jak należy musisz jeszcze podmienić swoje pliki z folderu "mod_parameters" w folderze "configs" na moje. Powodzenia :DSGM 2.2 + kwest dopa save.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dzięki wielkie! Nareszcie do przodu. A tak na marginesie. Czasami odnoszę wrażenie, że gram w innego moda niż inni. Fabuła ta sama ale reszta... Tam gdzie inni mają problemy u mnie gładko i na odwrót (i to nie tylko wtym) . Jakby zona u każdego inaczej sie zmieniała w czasie gry :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Miał ktoś problem z headshotami? Problem jest taki, że jak strzelam headshota to mi wywala na pulpit. Możliwe ,że jest tak tylko z jednym bandziorem, bo dopiero po paru killach jest błąd. Jest brak odpowiedzi, wiec loga nie zapodam. Strzelam na bagnach do bandytów i nie miałem problemow z bandytami prędzej. Jesli miał ktoś taki kłopot i wie jak go uleczyć, to proszę o pomoc. Thx z góry. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Yurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @ zielak Pierwsze słyszę... a właściwie widzę Niestety bez loga to jesteśmy jak dzieci we mgle... Bezlogowe wyloty nie są niczym wyjątkowym w całej serii STALKER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli ktoś ma problem z zadaniem Wilka "pod wyspą" z zamrożeniem gry to włączcie w opcjach Alfa Team - u mnie poszło od razu.Bariera w tunelach przed dyskiem jest do przejścia po ścianie z lewej strony w EXO - nie giniesz.Może komuś się przyda. Edytowane 23 Lutego 2013 przez andwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 @ de Vries Proszę bardzo Poniżej masz moje sejwy z tunelu i parę po wyjściu z niego. Żeby wszystko Ci zagrało jak należy musisz jeszcze podmienić swoje pliki z folderu "mod_parameters" w folderze "configs" na moje. Powodzenia @ Yurek.I ja dziękuję za wystawienie tych plików z zapisami bo miałem ten sam problem co @ de Vries. Nawet korzystając z podpowiedzi i prób pójścia lewą ścianą tunelu nie byłem w stanie sforsować bariery.Ale mam jeszcze pytanie. Zebrałeś pewnie wszystkie artefakty w tunelach a zadanie "zebrać artefakty" zostało nie zaliczone. Czy to jest błąd czy też jest to normalne? I czy w tej fazie gry jest już dostępny DSR-1 Subsonic ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Kwestową DOPĘ przechodziłem tylko sam początek na Kordonie i w tych tunelach pod Kordonem. Dalej już nie grałem, więc nawet nie wiem czy jakieś błędy się tam dalej pojawiają. Dalszy ciąg tego moda (po zrobieniu tych dodatkowych kwestów) jest identyczny jak czysty SGM 2.2, który przechodziłem i polonizowałem wtedy w krótkim odstępie czasu, więc nie chciało mi się grać po mraz kolejny w SGM 2.2.Tak więc reasumując - jakieś błędy moda mogą się pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 @ Yurek. Próbuję grać w tego moda bo w wersji Jenota wystąpił problem z przejściem MW a więc spróbuję w tą wersję wraz z dodatkiem "guns addon". A poza tym u Jenota brakowało mi zmodyfikowanej Grozy przerobionej na kaliber 5.45mm ale to taka moja fanaberia. Jeszcze raz dzięki nie tylko za pliki ale za całokształt Twojej pracy włożonej w polonizacje modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magaresh Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mam problem, a mianowicie utknąłem wykonując "wątek główny" Dorwałem uciekających bandytów, potem miałem szukać ciała ale..zaszedłem aż do bunkru w wiosce kotów i zadanie zmieniło mi się na odszukanie c4. Może mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie jest? Przeszukałem wioskę od stóp do głów i żadnego nie znalazłem. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 C4 jest w jednej w piwnic w domku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magaresh Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki Wielkie sedoro :) Bardzo mi pomogłeś. Czy ktoś jeszcze miał problem z przejściem do Janowa? Nie mogę przejść z Zatonu do Janowa, po kwesti dialogowej z Pilotem robi się czarny ekran, potem rozjaśnia ale dalej jestem w Zatonie, a do tego nie mogę się ruszać oraz cały interfejs znika. Nie działa ani klawiatura ani myszka po tym zabiegu. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Magaresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam.Mam problem ze sforsowaniem bariery elektryczej przed komorą z dyskiem w kanałach. Próbowałem zgodnie z poradą Yurka iść po ścianie tunelu,ale brak efektów.Wysokość bariery jest zbliżona do wysokości GG a przewężenie tunelu przed komorą powoduje że GG schodzi do poziomu gruntu i .. po zabawie.@Yurek udostępnił swoje zapisy po wyjściu z kanałów ale chciałbym spróbować samodzielnie. Czy komuś udało się pokonać barierę w sposób opisywany przez Yurka (pewnie tak bo postów na ten temat jest nie wiele) ale może ktoś ma jeszcze dokładniejsze informacje jak tego dokonał.Wiem że jest to temat nieco odgrzewany ale mam nadzieję że ktoś ma dobrą pamięć i chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No, ja nie znam innego sposobu, ale możesz podesłać mi swojego sejwa, to sprawdzę, jak to jest u Ciebie i może jakieś screeny z tej akcji porobię ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No, ja nie znam innego sposobu, ale możesz podesłać mi swojego sejwa, to sprawdzę, jak to jest u Ciebie i może jakieś screeny z tej akcji porobię ;)@Yurek.Dzięki za odpowiedź. Sejwa podeślę ale pewnie pod koniec tygodnia bo będzie przez te pięć dni bardzo roboczo i raczej nie w zonie. A z problemem poradziłem sobie wczoraj w sposób nieco niekonwencjonalny a znany z NS (kwest ze Złotą Rybką dla Kostii) czyli wywaliłem dysk z komory granatami. Zadanie zaliczone,z kanałów się wydostałem a czy nie spowoduje to jakiegoś błędu w dalszej rozgrywce to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi