Agrael Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 @Gulgoi Nad nową wersją SGM-a prace trwają od 2013 roku ( na oko ), ale nie wiadomo czy kiedykolwiek ujrzy światło dzienne. Pewnie nie. A to Questowe dopełnienie dodaje kilka prostych zadań na Kordonie i nic więcej, ale jeżeli jesteś fanem tej serii, to warto go ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 3 godziny temu, Agrael napisał: @Gulgoi Nad nową wersją SGM-a prace trwają od 2013 roku ( na oko ), ale nie wiadomo czy kiedykolwiek ujrzy światło dzienne. Pewnie nie. A to Questowe dopełnienie dodaje kilka prostych zadań na Kordonie i nic więcej, ale jeżeli jesteś fanem tej serii, to warto go ograć. Taki miałem zamiar, ale niestety mam błędy ludzi, którzy pisali wcześnie, a mianowicie: 1. Zadanie od stalkera w kordonie gdy mamy się spotkać ze stalekrem pod wirującym kamieniem/wyspą. Dostaje kolbą w pysk, a potem nic nie działa (klawiatura, mysz itp) 2. W Kordonie próbuje przejść do Janowa i zamiast podróży te same objawy jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Ciężko jest mi cokolwiek doradzić, bo w ten dodatek nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi