Jozio Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Kupiłem konto steam z cod mw2 z allegro i jest taki problem że iż singiel player jak i multi player jest po rusku a nie mogę zmienić języka w opcjach gry :/ Pomóżcie PS. Sprzedawca wysłał mi instrukcję spolszczenia ale jak odpalam w notatniku (nie ma innych propozycji) to pokazuje mi szlaczki jakieś. Edited August 20, 2012 by Jozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Język zmienia się klikając na grze (lista) i na dole masz właściwości, dalej czwarta zakładka i wybór języka. Ale słysząc że to RU to raczej marne szanse, cwaniaczki skupują klucze zagraniczne (zazwyczaj RU, taniej) i sprzedają, ja osobiście nie używał bym takiego klucza, ponieważ to było niezgodne z licencją, teraz nie wiem, dni temu dwa, nastąpiły zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Jozio kupiłes grę rosyjską, popatrz w kioskach kilka miesięcy temu była wydana gra w niskiej cenie tylko nie pamiętam w jakim czasopiśmie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Kpuc - w singiel player nie mam tej zakładki Język (w steam) a w multi player jest zaznaczone na polski i lipa. W instrukcji podał link do spolszczenia ale wygasł i nie wiem co teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Z całym szacunkiem ale i się zdaje, że gość cię w wała zrobił. Naobiecywał, kasę wziął i się zawinął, napisz o ponowienie instrukcji zobaczymy czy w ogóle odpisze. Sprzedał ci rosyjską wersję kupioną za 3 ruble i szczęśliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Nie no nie tylko ja kupowałem konta z tej strony wiec nie wiem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 No to wyrolował nie tylko ciebie? Weź napisz do gościa żeby raz jeszcze ci podesłał instrukcję. Po tym zobaczysz czy oszukuje, a tak ogólnie to dlaczego on sam nie zrobił PL jak to takie łatwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 (edited) http://allegro.pl/ca...2558325727.html Zaraz do niego napiszę @Edit napisałem do niego i otrzymałem nowy link z instrukcją i spolszczeniem wiec dam rade xD Edited August 23, 2012 by Jozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koksar Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ja mam wszystkie Call of duty :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƉƐϼД Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 (edited) Ja mam wszystkie Call of duty :) . Super a ja klawiaturę na baterie :teehee: A tak serio to mam tylko MW 3 ponieważ DLC są za darmo. Edited September 1, 2012 by LordDino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts