Jozio Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Kupiłem konto steam z cod mw2 z allegro i jest taki problem że iż singiel player jak i multi player jest po rusku a nie mogę zmienić języka w opcjach gry :/ Pomóżcie PS. Sprzedawca wysłał mi instrukcję spolszczenia ale jak odpalam w notatniku (nie ma innych propozycji) to pokazuje mi szlaczki jakieś. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Jozio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Język zmienia się klikając na grze (lista) i na dole masz właściwości, dalej czwarta zakładka i wybór języka. Ale słysząc że to RU to raczej marne szanse, cwaniaczki skupują klucze zagraniczne (zazwyczaj RU, taniej) i sprzedają, ja osobiście nie używał bym takiego klucza, ponieważ to było niezgodne z licencją, teraz nie wiem, dni temu dwa, nastąpiły zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jozio kupiłes grę rosyjską, popatrz w kioskach kilka miesięcy temu była wydana gra w niskiej cenie tylko nie pamiętam w jakim czasopiśmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kpuc - w singiel player nie mam tej zakładki Język (w steam) a w multi player jest zaznaczone na polski i lipa. W instrukcji podał link do spolszczenia ale wygasł i nie wiem co teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Z całym szacunkiem ale i się zdaje, że gość cię w wała zrobił. Naobiecywał, kasę wziął i się zawinął, napisz o ponowienie instrukcji zobaczymy czy w ogóle odpisze. Sprzedał ci rosyjską wersję kupioną za 3 ruble i szczęśliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie no nie tylko ja kupowałem konta z tej strony wiec nie wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No to wyrolował nie tylko ciebie? Weź napisz do gościa żeby raz jeszcze ci podesłał instrukcję. Po tym zobaczysz czy oszukuje, a tak ogólnie to dlaczego on sam nie zrobił PL jak to takie łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) http://allegro.pl/ca...2558325727.html Zaraz do niego napiszę @Edit napisałem do niego i otrzymałem nowy link z instrukcją i spolszczeniem wiec dam rade xD Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Jozio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja mam wszystkie Call of duty :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Ja mam wszystkie Call of duty :) . Super a ja klawiaturę na baterie :teehee: A tak serio to mam tylko MW 3 ponieważ DLC są za darmo. Edytowane 1 Września 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi