oloo Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Tym razem jestem w Agropromie, z Biesem. Zadanie - znaleźć Lewsze. NA mapie mam zaznaczone kółeczko..i kręcę się drugi dzień po tym kółeczku - a dziada nie ma. Byłem nawet na strychach, wlazłem do podziemi - i nie ma ćwoka. Skończyły mi się pomysły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Ja go znalazłem między hangarami.Zeby było jasne.Poszłes z Biesem zdobyć bazę najemników,wybiłeś wszystkich pogadałes z Biesem i teraz szukasz Lewszy?Czy też już uratowałeś Lewszę i teraz szukasz go bo chcesz mu oddać fanty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 Nie, szukam z biesem. Tylko zrobiłem jakoś na odwrót - wszedłęm głównym wejściem i wywaliłęm najemników, potem znalazłęm Biesa. Może odstrzeliłem Lewszę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Raczej nie.On powinien być gdzieś między hangarami.Pamiętam że też go szukałem i nagle wyrósł przede mną ni z gruszki ni z pietruszki.Patrz za zielonymi kropkami na mapce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 Patrze, ale nie ma więcej - Bies z kumplem i wsio :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Próbuj wczytać jeszcze raz od wejścia na lokację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts