ƉƐϼД Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Moja ksywa na steam to : [RTF]D͜͝e̛͘t҉͘ox͏́_͘P̛͝͞L͝ GRY: Garry's Mod 11 Garry's Mod 13 Beta Serious Sam HD:The Second Encounter Team Fertress 2 Team Fertress 2 Beta Call of Duty: Modern Warfare 3 Company of Heroes + DLC Dungeon Defenders [bAN za Cheat Engine] Half-Life 2 Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Episode One Half-Life 2: Episode Two Homefront Saints Row 2 ---------------- Dodaj do znajomych : http://steamcommunit...toxPRO?l=polish ---------------- Niedługo kupuje: Counter Strike: Global Offensive :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 O Depa, nawet nie zauważyłem że mam cię w znajomych na steamie ;) Moje gry to: Day of Defeat:Source Killing Floor Left 4 Dead Left 4 Dead 2 Team Fortress 2 Counter-Strike Counter-Strike:Condition Zero Counter-Strike:Source Fallout: New Vegas +DLC Red Orchestra:Ostfront 41-45 Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad Warhammer 40,000:Dawn of War 2 Warhammer 40,000:Dawn of War2-Chaos Rising Warhammer 40,000:Dawn of War 2-Retribution Metro 2033 Rise of Immortals Kane & Lynch 2:Dog Days Insurgency S.T.A.L.K.E.R.:Call of Pripyat Zombie Panic:Source F.E.A.R.2:Project Origin Half-Life Half-Life:Blue Shift Half-Life:Opposing Force Half-Life 2 Half-Life 2:Deatchmatch Half-Life 2:Episode One Half-Life 2:Episode Two Mare Nostrum Darkest Hour:Europe 44-45 Lead and Gold:Gangs of the Wild West Pirates, Vikings,& Knights 2 Alliance of Valiant Arms Alien Swarm Company of Heroes:Tales of Valor Synergy America's Army 3 Dear Esther Portal Age of Chivalry Super Meat Boy Fallen Earth Dystopia PAYDAY:The Heist War Inc. Battlezone APB Reloaded Killing Floor:Defence Alliance 2 CrimeCraft GangWars Aliens Versus Predator Classic 2000 Half-Life 2:Lost Coast Spiral Knights Bit.Trip Runner JameStown NightSky Shank Team Fortress Classic To tyle, od roku 2007 troszkę tych gier na steama się nazbierało. Nick na Steamie: Agrael http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fsteamcommunity.com%2Fprofiles%2F76561197970962450&ei=P10_UKyOF8jAtAaOi4DYDw&usg=AFQjCNFvozmk2GcbaiMUC4RiKghK7D8lAw&sig2=waO-tv6XPV20s0HSlOkMlw Jeżeli macie platformę steam, zapraszajcie. A może kiedyś w coś zagramy razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Half-Life 2 Half-Life 2:Deatchmatch Half-Life 2:Episode One Half-Life 2:Episode Two F.E.A.R. 2 Niewiele ale wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Na swoim głównym koncie mam takie tytuły: Ogólnie wole gry pudełkowe :) ps. Wy też nie możecie się dzisiaj zalogować na webowe konto steam ? ps2. Zapomniałem dodać nick: michal9999969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ogólnie wole gry pudełkowe Fajny grand theft auto complete pack :thumbsup: Wspomniałeś o Boxowe wersje, heh same klasyki i jeden tytuł z 2012 : Quake 1 i 2, Fallout 1 i 2, Kingpin Life Of Crime i posiadam Paczke oryginalnych SCEN PC z 1997.r :geek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dodam jeszcze Just Caus 2 z ostatniego CDA. Powiem przyjemna gra choć wcale nie jest łatwa. Cięzko tu zdobyć wystarczającą ilość amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaczne od tych przy których spędziłem najwięcej czasu 1-Team Fortress 2 2-Left For Dead 2 3-Warhammer Dawn of War 2 4-Warhammer Dawn of War 2-Retribution 5-Dungeon Defenders 6-Left 4 Dead 7-Warhammer Dawn of War 2 -Chaos Risisng 8-Dead Island 9-Stalker :Soc 10-Zombie Panic Source 11-Borderlands 12-Stalker Call of Pripyat 13-Dota 2 14-Elder Scrolls 5 Skyrim 15-Alien Swarm 16-Alien vs Predator 17-Cod 3 Modern Warfare 18-F.E.A.R 2 19-Killing Floor 20-Champions Online 21-Warhammer 40 000 :Space Marine 22-Garry's Mod 23-Half Life 2 +Epizody 24-F.E.A.R 3 25-Counter Strike 26-Portal 2 27-Dark Messiah 28-Frozen Synapse 29-Just Cause 2 30-Peggle Extreme 31-Portal 32-Alliance Of Valiant Arms 33-Super Monday Night 34-Synergy 35-Day of Defeat Jak ktoś ma ochote pograć,niech zaprasza steam id : andruk53 http://steamcommunity.com/profiles/76561198008789953 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Posiadam również konto STEAM i dodałem was Noobki do znajomych , chyba zaakceptujecie ?? :devil: Gry hmmm CoD MW 3 ,Counter Strike Source, Half Life 2 moja z najulubieńszych gier ;) i parę jeszcze innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @ cloudpol i @Agrael ...niezła kolekcja..pogratulować :thumbsup:...ja mam konto, a na nim Black Mesa. Miałem również 10 GB mod do HL2, ale na innym koncie które w cudowny sposób zniknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzięki malakas ,mam jeszcze Diablo 3 w którego grałem z kumplem,niestety mu sie już znudzilo,może ktoś z was miałby ochote pograć,bo tak samemu to w diablo nie chce się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Niedawno wzbogaciłem nieco swoje konto Steam o parę gier, to i pozwolę sobie je pokazać. 1.A Game of Thrones - Genesis2.Black Mesa (darmowe)3.Counter-Strike4.Counter-Strike: Condition Zero5.Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes6.Dead Island7.Deadlight8.Deus Ex: Human Revolution9.Euro Truck Simulator 210.Haunted Memories (darmowe)11.Risen 2 - Dark Waters 12.Sacred 2 Gold13.Saints Row 2 14.Saints Row: The Third15.Supreme Commander 216.Team Fortress 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 To aktualizując Trochę tytułów przybyło :P Kiedyś nie wyobrażałem sobie kupować gry bez pudełek, a dziś odwrotnie, stoją i się kurzą a na końcu lecą do piwnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Imponująca kolekcja. Dosłownie, imponująca :D .W porównaniu do ciebie to nie mam sie czym chwalić wręcz :D . Z resztą jak tak paczę na te wasze kolekcje to moje 7 gier nie ma tu nic do rzeczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Nie ważne jest to, ile masz gier, tylko w jaki sposób do nich podchodzisz. Granie "z sercem", to jest to ;). Btw. Dzisiaj zakupiłem Deep Silver Bundle C. Paczka zawierająca Risena, Sacred Citadel i Metro 2033 za 12zł. Edytowane 9 Listopada 2013 przez Devell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Osobiście uwielbiam grać w Chivlary Medieval Warfare świetna średniowieczna siepanka :D . Oraz klasyczne Call Of Duty Modern Warfare,1,2,3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Steam to bardzo przydatny program. Nie wiem jak wy ale im więcej gier w bibliotece to człowiek stwierdza że nie ma w co grać ponieważ grą w kilka ulubionych produkcji do których powraca ale na dywanie też są swietne gry typu free to play. Tak więc im większa biblioteka tym wiekszy problem w wyborze gry do ogrania. Takie jest moje zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Mnie osobiście irytuje fakt że nie każdy ma tak dobry internet żeby gry po pare lub kilkanaście giga pobierać. Podam przykład kupiłem pare lat temu jakąs tam gre nie pamiętam już jaką chyba Coda właśnie i nie zauważyłem że jest na Steama no i masz babo placek. Ja i mój internet z plusa ograniczony do 1 gb. Zanim zagrałem mineły dwa tygodnie. Dlatego jak dla mnie jest to trochę nie przewidziane dla tych co chcą zagrać a internet może na to nie pozwalać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Znam ten bul Jurij, po skończeniu studiów przeprowadziłem się za miasto i również mam wujowy internet z Aero2 i ostatnio kupiłem starter Play 2GB za 30zł do GTA 5 bo na aero wywalało mnie co chwile za ping. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja na szczęście już sie tego wyzbyłem bo bym nerwowo nei wytrzymał. Powinni wprowadzić jakieś wersje pudełkowe czy cokolwiek co by umożliwiło osobom z niezbyt dobrym internetem granie w naprawdę fajne gry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Mam upływa duża gra to ściąganie dwu trzydniowe, ale ogólnie są się pograć, teraz na steamie są nawet ciekawe darmowe gry no zainstalowałem diablopodobne PoE i gra się przyjemnie choć denerwuje brak zapisu można zapisać tylko w miescie gdzie dostajemy zadania a w nocy pobrałem dopiero moda grę do HL2 o zombiakach i już można będzie pograć w zwalczanie zombiakow. Edytowane 11 Listopada 2013 przez czernobyl10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi