pacjent1972 Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Po przeinstalowaniu Szramy o czym pisałem w innym temacie,by nie zaczynać od początku @cichy podesłał mi seavy z miejsca gdzie mniej więcej siadła mi gra.Przesłałem screeny z zapytaniem czy mam wszystko dobrze zainstalowane,jest oki. Problem polega na tym że nie działają mi Opcje AMK,wogóle nie odpowiadają,bez wylotu. W czym więc tkwi problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Podejrzewam, że opcje AMK w tym modzie można ustawić tylko na początku gry. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Rozumię,dostając więc gotowe seavy od @cichego z większej połowy gry nie mam szans na ich ustawianie.Dziekuję @smox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts