czernobyl10 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 04.09.2012 r. Autor: RedNikee OPIS: Spoiler W modzie nie ma niczego nowego, szczególnego. Początkowym pomysłem było połączenie dwóch modów: Misery i SGM. W modzie nie został użyty Atmosfear mod ani inne mody poprawiające grafikę. Główne zmiany: - Nowa fabuła - Zmieniona grafika (nie użyto AtmosFear (3,2)) - Nowy HUD - Nowe dźwięki broni - Nowa broń (Szukajcie u NPC) - Śpiwór - Nowe poboczne zadania - Nowe tekstury NPC i mutantów - Nowe przedmioty - Nowe jedzenie - Dodano bazy, po jednej na każdą lokację - I inne zmiany... Wykorzystane materiały: - SGM - Misery - Niektóre modele modderów. GALERIA: Spoiler LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Playground - [KLIK] Źródła: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Aż z ciekawości pobiorę, ciekawy jestem czy dynamika broni została z SGM czy Misery ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr12 Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Siemka. Mam pytanie czy działa ze spolszczaną wersją? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Którą spolszczoną wersją ? Do SGM było spolszczenie ale go teraz nie widzę w pobierani. Do misery nie było spolszczenia, a ten mod jest połączeniem obydwu. Możesz spróbować wrzucić spolszczenie od SGM jak znajdziesz. Edit: Sprawdziłem przed chwilą i opisy broni z sgm 1.7 nie działają z tą wersją, muszą być pewne zmiany bo gra nawet nie startuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƉƐϼД Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Dodaje Tłumaczenie (W załączniku) Do rozpakowania wymagany jest 7Zip Autorzy tłumaczeń : Lukass, Mrok, Yurek Adaptacja do RedNikee Mod : ƉƐϼД Edit: Sprawdźcie czy działa, nie wiem czy wszystko jest.Tłumaczenie.7z 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts