korn06 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak pisałem wyżej - podstawka powinna byc po polsku i bez autosave. Daj screena z menu gry, zeby zobaczyć jaki masz patch i wersję Solianki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Amerykanie mieli jako ostatni premierę gry w swoim kraju przez co z patchami jest jakiś kociokwik. Można przerobić, ale czy tak ciężko wydać te 20zł na Polski oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 http://tinypic.pl/kwy81ezswwpt na screenie widać już grę spolsczoną i spaczowaną. Solyanka stąd http://www.stalkerte...a-z-190410-rus/. EDIT: nie mam możliwości kupna polskiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No to musiałeś źle postawić moda, może w niewłaściwej kolejności skopiowałeś- sprawdź rozmiar po wypakowaniu wszystkich części i napisz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 po rozpakowaniu ma 4.89GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A u mnie : Solianka- 4,83 GB dopełnienie- 1,81 GB 2 patche- 95,3 MB spol 20.01.- 87,8 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja nie instalowałem dopełnienia i patch-y. Ale i tak dziwne bo za pierwszym razem udało mi się uruchomić ale później się coś spaściło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Eeee... a przeczytaj dokłądnie instrukcję, po założeniu pierwszego folderu o wadze 4,83 GB masz wersję 19.04 i dlatego się uruchomiło. Jak ma się uruchomić bez dopełnienia i patchy?! Spolszczenie z 20.01. jest na wersje z dopełnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Już ściągam dopełnienia i patche EDIT: A jednak nie ściągam... Z tej ruskiej strony nie da sie pobrać bo się internet haczy za każdym razem jak klikne w link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Było brać ode mnie + najnowsze spolszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Trzeba było mówić wcześniej... Dam sobie spokój bo mnie to za dużo nerwów kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja zawsze używam jdownloadera- z tych ruskich stron prędkość pobierania jest różna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Turysta nie odpuszczaj. Tu masz całą solę a potem tylko spolszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tylko że na hotfile trzeba czekać pół godziny między pobraniami... Ale dobra spróbujem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Rozumiem to. Sam byłem w szoku jak przyszło ściągać tyle gigasów. Ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Kiedy będzie możliwe ściąganie modów SGM z pobieralni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi