muezin70 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam wszystkich,którzy lubią czytać na temat Zony i tym podobne tematy.Polecam Wam,bardzo fajną książkę; Czarnobyl Baby (reportaże z pogranicza Ukrainy i Białorusi),niemieckiej reporterki(Der Spiegel,Die Zeit)pani Merle Hilbik.Polecam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jak tylko znajdę chwilę na książkę to na pewno będzie to jedna z pierwszych pozycji które sprawdzę. Dzięki. Podoba mi się pomysł polecania książek. Ode mnie plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ode mnie też plusik, dobry temat bo zazwyczaj miałem problem ze znalezieniem książek o tematyce Czarnobyla :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 To ja polecam książkę, która dla każdego fana Stalkera powinna być wręcz obowiązkową lekturą Arkadij i Boris Strugaccy Piknik na skraju drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Książka bardzo ciekawa, była dodawana do wydania preorderowego gry w 2007r. przez CDP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Właśnie skończyłem lekture "Przenicowanego światu" braci Strugackich. Poznamy ciekawe przygody astronauty Maksyma na odległej planecie. Powieść braci Strugackich nie jest łatwą powiescią, szczególnie jeżeli o rozszyfrowanie Nieznanych ojców rządzących planetom. Porażające są opisy świata zniszczonego bronią jądrową. Książke należy również jako przypowieźć gdyż w wyraźny sposób opisuje kraj i życie ludzi w kraju totalitarnym. Akcja pędzi do przodu, nie nudzimy się czytając powiesć-polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi