Nathaniel77 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) Witam. Przeszedłem dziś, z konieczności, na zdegradowaną instalkę (0,006), stare save.y działają, nie ma chyba żadnych problemów, ale zauważyłem, że zniknęła graficzna reprezentacja "Karuzeli". To draństwo zawsze było mało widoczne, ale jednak, a teraz nie widzę nic, model zniknął. Gdyby nie detektor, piszczący na czyściutkim terenie, w ogóle nie zauważyłbym i wlazł. Nie sądzę, żeby była to wina sposobu, jakim zdegradowałem podstawkę, sądze, że problem jest taki, że coś mi się niewłaściwie wgrało/nie wgrało/ coś tam pokłóciło ze sobą. Tak czy owak, jest na to jakieś rozwiązanie? Odświeżenie jakiegoś pliku, wpisów, itp? Edited October 2, 2012 by Nathaniel77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 To na jakiej wersji podstawki grasz? Jeśli sejwy zrobiłeś na wersji 1.0006 i teraz próbujesz je odpalić na wersji 1.0004 na pewno w późniejszym etapie wywali błędy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathaniel77 Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Nie, nie, grałem wcześniej na oryginalnej wersji 0.004, a teraz na zredukowanej z 0.006 z Topsellera. Sposobem, podmieniającym wszystko, co było starsze. Już wszystko w porządku. Po którymś tam odpaleniu gry, Karuzela pojawiła się. Tak, jak pisałem, coś musiało się zaciąć na chwilę, ale już grze przeszło. Wątek do usunięcia. Edited October 3, 2012 by Nathaniel77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts