Vorenus Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Pierwsze dwa znalaz?em bez problemu - w Radarze i Dziczy, ten trzeci ma znajdowa? si? w Pieczarze w schowku Górnika. Jestem we w?a?ciwym miejscu (sprawdza?em ze screenem z poradnika), ale bloku nie ma... S? artefakty - czarna energia, jest pusta skrzynka po dynamicie, wiem ?e na prawo od niej w g??b korytarza powinien by? ostatni modu? do ulepszenia kombinezonu ale go nie -ma. Wpad? w tekstury czy jak? Mo?e kto? wie który plik jest za niego odpowiedzialny to dodam go do sprzeda?y barmanowi albo innemu handlarzowi albo podpowiedzcie inne rozwi?zanie? Sam ju? nie wiem, im dalej w gr? tym wi?cej problemów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 Problem rozwi?zany. Wróci?em do sava z przed wej?cia do pieczary i nie gin?c w anomaliach ani od mutantów doszed?em do starego schowka Górnika - tym razem blok ulepsze? nr2 by? na miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts