ƉƐϼД Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Składak czyli komputer na podzespołach z różnych sklepów . Monitor - SAMSUNG SyncMaster T220 Obudowa - Chieftec Dragon DX-01 Płyta główna - P35A-S Karta graficzna - Gigabyte Gtx 550TI OC Procesor - Intel Pentium Dual CPU E2160 OC 3.1 Ghz Chłodzenie procesora - OCZ Vanquisher Karta dźwiękowa - CREATIVE SB Audigy SE 24bit Ram - 2Gb x2 800Mhz CL4 Kingston HyperX -Low Latency Wzmacniacz - Unitra PW8010 Zaśilacz - Chieftec GPS 450AA-101A System - Windows 7 Ultimate 64-bit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ani jedno, ani drugie....składak złożony w jednym sklepie bo dużo taniej wyjdzie. To co tu wstawiłeś to zabytek DDR2..uwagi warta jedynie jest grafika i monitor. Zasilacz - Chieftec 145W...a co to takiego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Zasilacz - Chieftec 145W...a co to takiego ??? Sam nie wiem. Nie czytałem co pisze tam, na zasilaczach się nie znam. Chociaż to taka banalna sprawa. [jak otworze obudowę to zrobię EDIT] Edytowane 18 Października 2012 przez ƉƐϼД Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 hmmm Twój zasilacz ma uwaga..... Chyba 450W , jeśli się nie mylę ,gdyby miał 145 to sądzę że większość jego mocy by grafika zjadła i byś kompa nie uruchomił :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 hmmm Twój zasilacz ma uwaga..... Chyba 450W , jeśli się nie mylę ,gdyby miał 145 to sądzę że większość jego mocy by grafika zjadła i byś kompa nie uruchomił :P Dzięki. Też mi się wydaje że 450w . Najlepsze jest to że zasilacz był kupony w około 2007 :teehee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Chyba coś źle zrozumiałem..tam jest ...czyli... a ja zrozumiałem ...czy... jako pytanie co kupić . Dlatego napisałem ani jedno, ani drugie. // Jeszcze go sprzedają...http://www.arest.pl/...0-W/wlasciwosci. Nie jest to cud techniki, ale na taki komp wystarczy. Karta pobiera max.120W, procesor na OC z 80/90 W więc obaw nie ma, chyba że się sam spali ze starości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 chyba że się sam spali ze starości... Na tej płycie spalił się żywym ogniem Asus 8600GT i GT220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Więc zasiłka daje radę... ..nadmiarem mocy tryska. Tak na poważnie to składak wystarczy by grać...może procka bym poszukał mocniejszego bo te starsze teraz taniej można wyrwać. Płyta ma możliwości rozwoju i to duże... Intel Core 2 Quad / Core 2 Extreme / Core 2 Duo / Pentium D / Pentium 4 / Celeron 4xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 na zasilaczach się nie znam. Zasilacze mają główne linie 5/3,3,12/-12V Łączna wydajność prądowa 440W (5), Masz 6 osobnych linii,(1,2,3,4,i te dwie obok) Każda Linia ma natężenie opisane, druga kolumna tabelki, np. dla +5V masz max 28Amperów. Maksymalna wydajność prądowa dla pierwszych linii (1,2) jest 145W max. Linie 12V maja np. 165W i 180W To tak po krotce opasłem by rozjaśnić sprawę. Każde urządzenie elektryczne posiada tabliczkę znamionową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Mam nowy sprzęt :teehee: Monitor - SAMSUNG SyncMaster T220 Obudowa - Chieftec Dragon DX-01 Płyta główna - Foxconn P35A-S Dysk - Seagate Barracuda 7200.12 500GB, SATA II Zasilacz - Be Quiet! Pure Power L7-630W Karta graficzna - Gigabyte GeForce GTX 550 Ti OC Procesor - Intel® Core™2 Quad Processor Q9300(Nie kręciłem bo wywala) Chłodzenie procesora - OCZ Vanquisher [Nie standardowy wiatrak bo oryginalny się rozleciał ] Karta dźwiękowa - Sound Blaster XI-FI Extreme Ram - 2Gb x2 800Mhz CL4 Kingston HyperX -Low Latency Wzmacniacz - TELEFUNKEN HA-800 System - Windows 7 Starter 64-bit Jak chcecie dorzucę foty z krainy kurzu i nie posortowanych kabli... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wstaw fotki, chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wstaw fotki, chętnie zobaczę. Uwaga uwaga ! bomba :teehee: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi