s4top Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Witam mam taki problemik,gdy atakuje mnie jakieś stworzenie ekran robi się czarny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Miałem tak, gdy atakował mnie kot To nie jest błąd moda tylko tak jest w grze ( tak sądzę ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4top Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 No tak ale jak tu się bronić? Nie można jakoś tego zlikwidować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Dokładnie tak, jak napisał @qwert - taki urok tej gry. Kilka razy mnie to sponiewierało - np. przy zadaniu z psiakiem w Dolinie Mroku. Rada - wejść na coś, na co nie wlezą koty i naparzać do skutku. Granatami można, tyle, że trzeba mieć sporo apteczek i nie rzucać za blisko siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Miałem tak, gdy atakował mnie kot To nie jest błąd moda tylko tak jest w grze ( tak sądzę ) W tym modzie występuje kot-bajun i być może on powoduje zasypianie i dlatego robi się czarno przed oczami. Jest wielki i silny, pazurami może zniszczyć każdy pancerz. Nucąc melodię powoduje senność wśród ludzi. Jego imię pochodzi od rosyjskiego słowa баюкать, które oznacza usypiać Edited November 17, 2012 by smox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Zwróćcie uwagę co dzieje się w godzinie strachu. Totalny chaos. Tak ma być. To Zona po katastrofie. Mrok :devil: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Zwróćcie uwagę co dzieje się w godzinie strachu. Totalny chaos. Tak ma być. To Zona po katastrofie. Mrok :devil: . Ano. Jeden z niewielu modów, który może nieźle wystraszyć - właśnie dzięki Godzinie Mroku. Tu też przydaje się wejście gdzieś wysoko, gdzie nie wlezą stwory, i ważne, by się nie ruszać, bo dwa kroki - i spawnują się obok, albo wręcz pod tobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liar Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 "Godzinka" na bagnach była prawie bez przerwy - ja to załatwiłem tak, że poruszałem się wyłącznie biegiem, a za mną orszak zombich... Nie miałem siły tego tępić. A do kotów nauczyłem się nie podchodzić - tylko dystans i celownik optyczny. Jak słyszę kota to uciekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts