smox Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Gram sobie teraz w moda do G2+NK - L'Hiver 0.9.6 PL. Świetny mod, polecam. Kilka screenów: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 @smox na to warto czekać mod z aktorami dubingowymi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jest kilka modów dobrze się zapowiadających, w które pewnie będzie warto zagrać. Niesamowita sprawa mi się przytrafiła. Gram w mody do Gothica od lat i nigdy mod nie wyglądał tak świetnie jak L'Hiver 0.9.6 PL. Wszystko to za sprawą moda Gothic DirectX 11 do moda L'Hiver. Porównajcie screeny wyżej z tymi - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 A to już finalna wersja moda [G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 @smox, @metek58 pamiętacie Dark Sage z 2011 roku? Podobno jeden z najlepszych modów do G2 NK, choć nigdy go nie ukończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 19 godzin temu, Agrael napisał(a): Podobno jeden z najlepszych modów do G2 NK, choć nigdy go nie ukończyłem. Wiesz co @Agrael, jak też go nie ukończyłem, powiem więcej - już na początku w tej kopalni odechciewało mi się dalszej gry. Może warto dać mu kolejną szansę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @smox Też się nad tym zastanawiałem, bo Dark Saga ma naprawdę wysokie oceny. I żeby było śmiesznie, to też nie opuściłem kopalni. Wydaje mi się, że wtedy przerósł mnie ten mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi