Liar Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kiedy trafiłem na Kordon z grupą Tango zwróciłem uwagę na brak Mądrali. Wcześniej też go nie było, ale myślałem, że przylezie dopiero przed walką z najemnikami... Teraz czeka mnie problem, bo chyba szlag go trafił i to dawno temu - pewnie dzik się napatoczył. Jest jakiś sposób na jego "odzyskanie" czy schowek Siemieckiego poszedł na grzyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Poczytaj ten post : http://stalkerteam.pl/topic/4638-schowek-siemieckiego/ Tam opisałem jak sobie poradzić w podobnym przypadku ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czyli do otwarcia schowka potrzebne jest zdobycie kodu, a nie rozmowa z Mądralą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 W linku Yurka, postępuj zgodnie z postem nr. 19. Nie będzie potrzebny Mądrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Potrzebny jest kod, a Mądrala podaje część kodu ale można to obejść. Według poradnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Z dotychczasowych wypowiedzi na Forum nie wynikało to jednoznacznie. Dziękuję bardzo za dokładne wyjaśnienie które rozświetliło mroki mojej niewiedzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi