metek58 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Obaliłem system, postawiłem na nowo i nie ma teraz ostrzegawczych komunikatów. Aero dziala tak jak trzeba. Po prawie dwuletnim pobycie systemu na kompie, należalo go odmłodzić, bo zapewne nalapał różnego szajsu. @Kris, a co po tym netsh winsock reset się miałoby wydarzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 "netsh winsock reset" Ta komenda restartuje usługę windowsa z która miałeś problem(System Windows nie może połączyć z usługą powiadamiania o zdarzeniach systemowych.). Ale niestety się pospieszyłeś z formatem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 @Kris, i tak długo zwlekałem z obaleniem systemu. Czy od czasu do czasu należy odnawiać system? Prawda to, czy tylko mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 I tak i nie ;) Co osoba to opinia, ja swój system w7 mam już 3 lata, przenosiłem go z dysków na dyski, robiłem sporo i naprawiałem bardzo poważne problemy, system działa jak świeżo postawiony. (Kumpel z gimnazjum, totalny rekordzista miał swój system ~10 lat, jak mu go zainstalowali na kompie, do jego recyklingu nigdy nie robił formatu. ) Ostatnio nie siedzę na forum tyle co kiedyś i nie widziałem twojego tematu wczesnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi