Skocz do zawartości

Call of duty-nowy CD Key

Jurij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mam takie pytanko.Otóż pewnego czasu kupiłem Call Of Duty Modern Warfare nie na steama i grałem sobie na multi i pożyczyłem grę kumplowi i żałuję tego do dziś bo nie mogę przez tego chama teraz grać bo siedzi na tym bez przerwy i otóż moje pytanko jeśli kupię nowy CD Key i go wprowadzę w ustawieniach to muszę wszystkie osiągnięcia od nowa czy wtedy tylko Cd Key się zmienia i nie ma różnicy

A jeszcze jedno pytanie podczas grania w obojętnie jaką grę co jakiś czas minimalizuje do pulpitu.Nie wyłącza ale minimalizuje grę jest to niezwykle wkurzające raz właśnie na multi podczas rzutu granatem mi się to zdarzyło i <furia> bo wybuchł pode mną ><. Da się to jakoś naprawić bo dostane niedługo wnerwu że komputer przez okno kiedyś wyleci :biggrin: :biggrin: :biggrin:

W dniu 5.12.2012 o 16:09, 'sedoro napisał(a):

Najlepszym sposobem jak coś nie działa jest reinstalka windowsa

Większej bzdury dawno nie czytałem.

Dziwna sprawa nigdy czegoś takiego nie miałem, zainstaluj Anti-Malware i przeskanuj dyski. Jeżeli nic nie wykryje to dobrze było by przeskanować jeszcze jakimś dobrym antywirusem typu Norton. To prawdopodobnie jakiś wirus złośliwiec.

W dniu 10.12.2012 o 17:55, 'Jurij napisał(a):

Jak klikniesz w zdjęcie to się otworzy w formacie 1600x1200

A co najlepiej wyłączyć z tego i co się wiążę z wyłączeniem?

A czego wyłączenie mogło by spowodować niestabilność czy coś w tym rodzaju?

W dniu 7.12.2012 o 15:52, 'Кристофер (Kpuc) napisał(a):

musisz rozsunąć nazwy bo nic nie widzę. I nie rób całych pulpitów a tylko te okienka.

• Dodatnia 1

• 3 tygodnie później...

Miałem tak. Awaria sprzętowa, uszkodzenie fizyczne płyty głównej lub zasilacza. Na szczęście akurat zorganizowałem sobie nową płytę a zasilacz był już i tak na ostatnich nogach, więc go bez żalu wyrzuciłem. Najprawdopodobniej winien był właśnie zasilacz, ale dokładnie zdiagnozować nie zdołałem. Potrafiła gadzina poczekać kilka minut i jeśli komputer był nagrzany to ponownie się włączał. Czasami startował natychmiast. Rozwiązanie: wymiana części (drogo!) albo odłączanie od prądu po wyłączeniu.

• Dodatnia 1

Ok dzięki chyba jedna będę musiał pozostać przy odłączaniu z zasilania bo na wymiane części to kasy ni ma :biggrin:. A mianowicie wracając do Call Of Duty pytanie ogólne mianowicie chodzi mi o Modern Warfare 3 chciałby ktoś może pograć na "przetrwaniu" albo "misje" bo tak samemu to mi się nudzi :biggrin: :thumbsup: