trurl3 Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Temat dla screenów z trzeciej mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Novikowo ze wzgórza wygląda bardzo spokojnie. Na spotkanie wybiegł uradowany odwiedzinami mieszkaniec. Ale inni przemykali chyłkiem przy ścianach domostw. W piwnicy pod pocztą znalazłem coś co wzbudziło moje podejrzenia. Udałem się na najbliższy posterunek zgłosić tą bulwersującą sprawę. Poźniej przez pole anomalii Powróciłem do obozu pod radiostacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 Ruszamy na wyprawę ... początek trasy tuż za Wioską stalkerów na Mapie2 Pewien etap drogi na Riabinuszce najlepiej pokonać wodą: Ale nie ma nic za darmo - woda nie jest zdrowa dla Stalkera... A na brzegu czekają anomalie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts