de Vries Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Czołem. Dotarłem do kwestu z przejechaniem Nivą przez 4 lokacje i tu mam problem. Mianowicie jak ją uruchomoć? Teoretycznie w opocjach sterowanie powinien być przyporządkowany klawisz lub domyślny, a nie ma. Pamiętam że w soli trzeba było coś dopisać by móc odpalić wóz. Czyżby tu to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zdefiniuj "z" jako zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Własnie. Tylko co zdefiniować" Nie ma opcji "uruchom", jest "użyj" z F. I nic więcej . Chyba że trzeba szykać gdzie indzej niż w opcjach sterowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A to ciekawostka bo u mnie tego nie ma. Są "wyrzuć", a potem "ogólne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Można ręcznie dopisać do ustawień gry. Niestety nie pamiętam gdzie to znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 W niektórych modach z samochodami w ustawieniach nie ma komendy odpalenia samochodu więc wtedy otwieramy plik: XP C:Documents and SettingsAll UsersDokumentySTALKER-SHOCuser.ltx W7 C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOCuser i dodajemy tam linijkę: bind turn_engine kT zamiast T dowolny klawisz odpowiadający za odpalenie silnika. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Dostałeś @kazik147 plusa, za dobrą poradę zbłąkanemu człowiekowi, na bezdrożach Zony. Tylko @deVries obadaj, czy ta Twoja Niva ma zimówki, czy na letniakach jest. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez metek58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Nechci zakládat nové téma o Nivě takže využii tohoto.Při dopravě Nivy do místa určení jsem mněl na Bahnech výpadky do Win s errorem že chybí script o Nivě.Jde to vyřešit když pojedete ne přes Bahna ale přes Kordon vpravo přes násep a kolem tratě doleva a přímo na přechod do Agropormu.Na splnění úkolu to nemá vliv.U Sidora je třeba ještě pojezdit okolo srubu vlevo v lese,až se objeví zápis o splnění úkolu. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi