sas333 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Gram na najnowszej NS Czytałem wszystko związane z tematem pieczary i nie daję rady jej przejść,kłopot bo ginę cały czas ,potworki mnie mają tam na 4 strzały.Jest niby exo artefakty i działko i co iiii G , bo i tak ginę .Prosiłbym o opis krok po kroku co i gdzie .Gram na lev nowicjusz...śmieszne bo w Stalkerze gram na Max poziomie a tutaj nowicjusz i ginę raz za razem..Wg mnie kuleje zbalansowanie i siła potworków,ja mam exo i działo a 3 snorki mnie tłuką jak mokre sianko.pzdr sas edit 1 Snorki tam są w stadzie i nie da rady wytłuc wszystkiego,jestem na 2 poziomie bo na pierwszym nie było górnika ,tylko kontroler z zombi tam gdzie wg opisu miał być NPC,ktoś ma aktualną mape pieczary z opisem ? Arty mam wszyskie na pasie i bida.. Korn dzięki za filmiki troszkę pomogły ,i jakoś pełzne przez stada wrogów :) jestem na 2 gim poziomie bo podobno gdzieś tam jest AKM moja kosiarka na mutanty AKM +scope = masakra ,Stalkera zaliczam już 22 raz albo 25 ? heh tyle lat a mody nadal nowe powstają. pzdr i dzięki Edited January 20, 2013 by sas333 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Dla mnie pomaga zawsze twardy zapis, miękkie siedzenie i cierpliwość do wczytywania zapisów. Zawsze też możesz uczynić się Bogiem - ale prawdziwy Stalker tak nie robi :ermm: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Najskuteczniejsza metoda to dystans do mutantów. Jeżeli dopuścisz snorki by podeszły blisko śmierć murowana. Było tam też kilka artefaktow w plecaku ...sprawdź czy nie są na zadrapania i uderzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Tak, utrzymuj dystans i jazda. Super misja, niczym Jesse Ventura z Predatora. http://www.youtube.com/watch?v=Scy9CYEL6nY http://www.youtube.com/watch?v=p2sTUrvXloc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts