noisy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tego jeszcze nie było w stalkerze chyba. Otóż na Kordonie jest misja zeby zasiąść za sterami śmigłowca a później wylądować. Pytanie tylko o co chodzi jak tym sterować? I jeszcze jak się gra jest co jakiś czas komunikat. Nowa informacja dla stalkera zajrzyj w nowy rozdział w PDA. Gdzie jest ten nowy rozdział? Nie moge przejść tej misji ze śmigłowcem, a tak to mod rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Sądzę, że sterowanie takie jak w pierwszej części. Klawiszami ruchu. Natomiast lądowanie, to naprowadzenie go na miejsce w którym masz wylądować. W cz1, był to samochód gaz, znajdujący się z prawej strony przejścia na wysypisko, za płotem. Gdzie jest tu, dowiesz się z dialogu. Nie ruszaj go, choć można nim jeździć. Najwyżej przestaw go tylko z drugiej strony strażnicy. Nie wiem jak w tym dopełnieniu będzie, ale tam może się przydać się w późniejszej części gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja tłukłem w klawisze ruchu żeby ruszył, a sterowanie to chyba myszą - tam gdzie patrzysz to w końcu poleci. Tylko jak kogoś lub coś chcesz zastrzelić to upewnij się że obok nie ma nikogo ważnego, rakiety i działko są skuteczne, ale mało selektywne. Naloty należy zaczynać z dużego dystansu, strzela samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 To normalne ze wpada w tekstury? Jakos mi nie idzie to latanie :) po całej zonie lata, widać na mapie, a na ekranie blado. Nie ruszam klawiatury nic myszy tez a on sobie leci :) i nawala potem we wszystko co się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Myszką sterujesz - kursorem. Lecisz w to miejsce - to samochód na wzgórzu, kiedy dolecisz sam wyląduje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi