DaimeneX Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) No cóż gra działała dopóki nie postanowiłem pójść na bagna. Gra się wczytywała i wywaliło mi bugtrap FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : out_of_memory_handler [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp [error]Line : 336 [error]Description : [error]Arguments : Out of memory. Memory request: 64296 K Błagam was o pomoc no jak będę grać jak nie mogę przejść pomiędzy levelami :( Pozatym nie wiem skąd na drugiej połowie dysku wziął się ten prog_repository, sprawdzałem i nie ma tam takiego czegoś. Edited February 3, 2013 by litosns Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Jakiego masz kompa? Zmniejsz ustawienia graficzne, rozdzielczość, uruchom ponownie grę i próbuj przejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaimeneX Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Człowieku na kompie spokojnie crysis'a 2 na prawie max detalach odpalam Procesor Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 2.33GHz Karta Graficzna ATU Radeon HD 4800 Series Pamięć (RAM) 4GB z czego dostępne mam 3GB System Windows 7 32 Bit Okej zmniejszyłem ustawienia i działało z atmosfear 3... dopóki mnie nie zabili i wczytałem grę Chyba jednak zrezygnuje z Atmosfear 3, W logu było z tonę błędów textur. Edited February 6, 2013 by litosns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts