DaimeneX Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) No cóż gra działała dopóki nie postanowiłem pójść na bagna. Gra się wczytywała i wywaliło mi bugtrap FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : out_of_memory_handler [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp [error]Line : 336 [error]Description : [error]Arguments : Out of memory. Memory request: 64296 K Błagam was o pomoc no jak będę grać jak nie mogę przejść pomiędzy levelami :( Pozatym nie wiem skąd na drugiej połowie dysku wziął się ten prog_repository, sprawdzałem i nie ma tam takiego czegoś. Edytowane 3 Lutego 2013 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jakiego masz kompa? Zmniejsz ustawienia graficzne, rozdzielczość, uruchom ponownie grę i próbuj przejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Człowieku na kompie spokojnie crysis'a 2 na prawie max detalach odpalam Procesor Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 2.33GHz Karta Graficzna ATU Radeon HD 4800 Series Pamięć (RAM) 4GB z czego dostępne mam 3GB System Windows 7 32 Bit Okej zmniejszyłem ustawienia i działało z atmosfear 3... dopóki mnie nie zabili i wczytałem grę Chyba jednak zrezygnuje z Atmosfear 3, W logu było z tonę błędów textur. Edytowane 6 Lutego 2013 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi