xxelektroxx Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Niedawno zacząłem grać w NS, i na początku postanowiłem przejść oryginalną fabułę, a dopiero potem nowe wątki. Mój problem polega na tym, że po odmowie przyłączenia się do projektu i bieganiu po teleportach w CEA-2, ostatni teleport przenosi mnie do Prypeci. I teraz nie wiem co mam robić, ponieważ mam tylko wyjścia do CEA-1 i na Radar, a z Radaru dalej nie mam. Czy jest jakiś sposób żeby wydostać się z Prypeci ? Mam wcześniejszego sejwa i przejście CEA-2 --> ATP, więc mogę wyjść tędy, ale chciałbym wiedzieć czy jest jakieś inne przejście. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Poszukaj na mapie i w PDA, jakie masz przejścia. Możesz isć na ATP, a stamtąd na Wysypisko.A z Radaru jest przejście do Doliny Mroku, tylko musisz znaleźć notatkę.Z Radaru 1.Do Doliny Mroku. Informacja znajduje sie w wagoniku, w zakatku na szczycie mapy, gdzie ukrywają się Najemnicy.Ale lepiej użyć przejścia z Radaru do DM. Edited February 10, 2013 by korn06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxelektroxx Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Napisałem że wiem że mam to przejście, teraz jeszcze znalazłem info o przejściu z Radaru do Doliny Mroku. Teraz mam tylko pytanie co z kolejnymi misjami na CEA-2 np. kotlety dla Ducha. Pewnie będę musiał je spawnować. Edited February 10, 2013 by xxelektroxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Nie ma potrzeby spawnować...pozbierasz je przy kolejnej wizycie na CEA 2, a będzie ich kilka.Przejścia pojawiają się z upływem fabuły więc jest jeszcze dużo czasu na wykonanie zadań, ale to nie pomoże w opuszczeniu Prypeci. Fakt że idąc w tej kolejności można utknąć w Prypeci czy na Radarze.Jest co prawda tak jak piszecie przejście CEA2 - ATP, ale czy jest jednocześnie dostępne to ATP - Wysypisko to już nie wiem. Tamte przejścia są związane z Adrenaliną, a to już dużo później.Możesz poczytać w poradnikach kiedy i za co są otwierane przejścia...tak dla ogólnej wiedzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxelektroxx Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Dzięki za pomoc. Wyjście ATP--->Wysypisko mam więc nie ma problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suharex Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Ja mam przejście z Radaru na Jantar , to jest jak sie idzie do X-10 i nie skręcasz zaraz za murem tam gdzie te anteny tylko proste i po lewej stronie powinoo byc przeście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Józef Stalin Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Mam do was pytanie, koledzy. Czy ma ktoś może save zaraz po teleporcie do prypeci,i czy mógłby mi go wysłać?(ew. po zakończeniu fabuły z SoC, ale nie wcześniej)Parę rzeczy zepsułem, a nie chcę przechodzić od nowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts