xxelektroxx Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Niedawno zacząłem grać w NS, i na początku postanowiłem przejść oryginalną fabułę, a dopiero potem nowe wątki. Mój problem polega na tym, że po odmowie przyłączenia się do projektu i bieganiu po teleportach w CEA-2, ostatni teleport przenosi mnie do Prypeci. I teraz nie wiem co mam robić, ponieważ mam tylko wyjścia do CEA-1 i na Radar, a z Radaru dalej nie mam. Czy jest jakiś sposób żeby wydostać się z Prypeci ? Mam wcześniejszego sejwa i przejście CEA-2 --> ATP, więc mogę wyjść tędy, ale chciałbym wiedzieć czy jest jakieś inne przejście. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Poszukaj na mapie i w PDA, jakie masz przejścia. Możesz isć na ATP, a stamtąd na Wysypisko.A z Radaru jest przejście do Doliny Mroku, tylko musisz znaleźć notatkę.Z Radaru 1.Do Doliny Mroku. Informacja znajduje sie w wagoniku, w zakatku na szczycie mapy, gdzie ukrywają się Najemnicy.Ale lepiej użyć przejścia z Radaru do DM. Edytowane 10 Lutego 2013 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxelektroxx Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Napisałem że wiem że mam to przejście, teraz jeszcze znalazłem info o przejściu z Radaru do Doliny Mroku. Teraz mam tylko pytanie co z kolejnymi misjami na CEA-2 np. kotlety dla Ducha. Pewnie będę musiał je spawnować. Edytowane 10 Lutego 2013 przez xxelektroxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie ma potrzeby spawnować...pozbierasz je przy kolejnej wizycie na CEA 2, a będzie ich kilka.Przejścia pojawiają się z upływem fabuły więc jest jeszcze dużo czasu na wykonanie zadań, ale to nie pomoże w opuszczeniu Prypeci. Fakt że idąc w tej kolejności można utknąć w Prypeci czy na Radarze.Jest co prawda tak jak piszecie przejście CEA2 - ATP, ale czy jest jednocześnie dostępne to ATP - Wysypisko to już nie wiem. Tamte przejścia są związane z Adrenaliną, a to już dużo później.Możesz poczytać w poradnikach kiedy i za co są otwierane przejścia...tak dla ogólnej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxelektroxx Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzięki za pomoc. Wyjście ATP--->Wysypisko mam więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja mam przejście z Radaru na Jantar , to jest jak sie idzie do X-10 i nie skręcasz zaraz za murem tam gdzie te anteny tylko proste i po lewej stronie powinoo byc przeście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef Stalin Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mam do was pytanie, koledzy. Czy ma ktoś może save zaraz po teleporcie do prypeci,i czy mógłby mi go wysłać?(ew. po zakończeniu fabuły z SoC, ale nie wcześniej)Parę rzeczy zepsułem, a nie chcę przechodzić od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi