LVutner Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cześć mam buga mianowicie w arsenal modzie: NPC'ty strzelają często w niebo w folderze creatures jest tylko plik Actor.ltx pomóżcie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W jednej z poprawek do Arsenal'a jest wpis:- Исправлена стрельба НПС "в воздух".Po przetłumaczeniu:- Naprawiono strzelanie NPC'ów "w powietrze".Sprawdź, pobierając ten patch 1.2.Później daj znać czy działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Już pobieram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Skoro to problem o arsenalu to się zapytam odnośnie jego mam problem z NPcami ponieważ w laboratoriach pod sarkofagiem tuż przy włazie gdzie jest największa sieczka jak zabije jakiego kolwiek npc to mi crashuje i wyrzuca bez loga co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Możliwe, że jakaś broń nie ma przypisanej rangi. Ale ten błąd powinien wygenerować Loga. Prześlij mi pliki: config/gameplay/character_desc_sarkofag.xml i config/mp/mp_ranks.ltx to się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi