lmichal55 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Witam wszystkich.Mam problem jak w temacie, a teraz troche szczegółów: Po zainstalowaniu moda Call Of Pripyat Complete wszystko jest ok, nie zacina się działa i wygląda nieźle.Ale od momentu gdy "fabularnie zahaczę o Prypeć" zaczynają się schody. Mianowicie gra nie wczytuje się, podczas wędrówki z przewodnikami ekran robi się czarny i tyle..., czasami wystepuje zwiecha przy zapisywaniu. Postanowiłem na własną ręke sklecić moda skaldającego się z Absolute Nature, Atmosfear2 i jeszcze paru modyfikujących texturki niektórych "ulubionych" spluw.To samo. Po odwiedzeniu Prypeci - cuda z saveami.Dla ścisłości przed Prypecią żadnego crasha mi nie zaliczył ani na własnym zlepku AN i AF2 ani na COP:Compete. Co ciekawe: [*]podczas zwiech przy wczytywaniu nie pojawia się BugTrap. [*]saveów nie moge wczytac ale grę od nowa zawsze się da (i ta dziala do czasu przejścia do Prypeci) [*]po usunieciu modów AF2 i AN te same niby uszkodzone savey łapią - wczytują się i gra działa ok [*]w Prypeci podczas przechodzenia (ładowania się gry) do X8 zalicza zwiechęInfo o moim sprzęcie:Intel Core 2 Quad Q8200 4GB ramGeForce GTX 660 TiWindows 7 x64 UltimateWspomnę na koniec że na COP:Complete lub COP + zlepek modów gra działa absolutnie na full detalach pzy rozdzielczości 1920x1080 Prosze o pomoc lub wskazówki w rozwiązaniu mojego problemuZ góry dziękuję Edytowane 31 Maja 2013 przez lmichal55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Podstawową informacją dotyczącą wszelkich problemów z grą jest podanie loga.Nieoceniony w tej sytuacji jest ten wątek, z którym warto się zapoznać dla ułatwienia pracy z poszukiwaniem błędu - tak sobie jaki i kolegom, którzy z ochotą pomogą - jeśli będzie to w zakresie możliwości niezależnych, od przekraczających modderskie kompetencje - modyfikacji plików silnika gry, tak więc...czekamy na wpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi