suharex Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Witam. Jak w temacie. Idę sobie przez MW i nagle błysk , trzęsienie , mnóstwo zombie , phantomów. Sms "Naznaczony ,bracie ratuj" i po kilku minutach błysk i spokój. To samo miałem gdy szedłem ratować Denisa przy wejściu do kopalni. Co to takiego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Mowa chyba o godzinie strachu, która występuje o jednej godzinie wieczorem. Nie należy robić w tym czasie zapisów. Najprościej znaleźć wysokie bezpieczne miejsce i przeczekać strzelając przy tym np. do zombi (gdy potrzeba rąk na wypełnienie jakiegoś kwestu). Mija po kilku minutach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 @suharexSkoro mowa o godzinie strachu, to pamiętaj również, że podczas jej trwania nie należy używać śpiwora! - trzeba odczekać do 22:30 (godzina strachu ma miejsce o 22) i później spać już można bezproblemowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suharex Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 A ten sms "Naznaczony , bracie pomóż" u Was też tak było ? I czy jest komu pomagać ? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Tak, to standardowe dialogi niestanowiące zadań - jak w Clear Sky, więc takimi prośbami o pomoc się nie przejmuj - chyba że masz wpis dodany do PDA - uratuj stalkera. Rozumiem że Denis już uratowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suharex Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 Tak :) Ma się dobrze :) tylko gdzieś zgubiłem (miałem napewno gdzieś Serce P....) dla Klonowa , bo pamiętam, że byłem po latarki itd dla Doktora z Prypeci :) i nie mam w żadnym schowku tego Serca ;/ Co z tym fantem zrobić? Bo mam mieć misje w Limańsku i Szpitalu a nie mam xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 @suharexZastosuj się do wskazówek z tego posta: przy czym w pkt. 5 i 6 wpisz:reward_item = af_part_monolitwówczas za ogon kota dostaniesz Serce Poltergeista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suharex Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 (edited) Chyba nie to, bo dostałem Dokumenty z Czerwonego Lasu, a chodziło mi o Serce Poltergeista, które miałem dać Klonowowi ;p Edited June 27, 2013 by suharex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 @suharexgdyby wszyscy z uwagą czytali posty, ilość problemów była by znacznie mniejsza. Zastanów się co napisałem:przy czym w pkt.5 i 6 wpisz...specjalnie zwróciłem uwagę, abyś w pkt. 5 i 6 zmienił wpis z klyak_forest_doc na af_part_monolit!Dodałem stosowny wpis do posta, a ty zdajesz się czytać go do miejsca w którym masz link.Odpowiedz mi - dlaczego nie czytasz z uwagą komentarza? Możesz mi odpowiedzieć, hmm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suharex Posted June 29, 2013 Author Report Share Posted June 29, 2013 (edited) O ku**** byłem pewny, że wklejałem to co trzeba. Nie wiem co mi sie dzieje. Teraz też tego pewny byłem póki nie sprawdziłem pliku. Masakra. Dziura w mózgu. Sorryy... ;/ Edited June 29, 2013 by suharex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts