HudsonMaverick Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Witajcie mam ogromny problem, odpaliłem Stalkera kliknąłem w nową grę jednakże podczas ładowania pokazuje się tylko "ładowanie obiektów..." po czym wyskakuje informacja że program przestał działać. W pliku xray mam takie cośFATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295 [error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'actact_green_stalker5' Chciałbym zaznaczyć- że jakiś tydzień temu grałem i nic takiego się nie działo dopiero dzisiaj coś takiego wyskoczyło- gre mam oryginalną co prawda z cd action ale jednak ^^- Stalker zew prypeci działa normalnie co dodatkowo mnie dziwi Proszę was o szybką pomoc gdyż chciałem w te wakacje zasiąść do Zony i przejść wszystkie 3 części a przez błąd nie wiadomo skąd i dlaczego zostało mi to uniemożliwione Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 [error]Arguments : Can't find texture 'actact_green_stalker5' - brak tekstury w folderze texturesact Albo masz jakieś pozostałości moda, albo coś z instalacją gry nie tak. Jeżeli pierwsza możliwość to usuń katalog gamedata z gry, jeżeli ta druga to zainstaluj grę od nowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HudsonMaverick Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 Ok już naprawione i działa. Okazało się że nie wykasowałem gamedata (sądziłem że po kliknięciu "usuń wszystko" nie będzie problemu) teraz działa wszystko pięknie ^^. A więc czas udać się do Zony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts